- 17 Mayıs 2014
- 201
- 107
- 30
- Konu Sahibi gamzemustafa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim rahatlattin beni Allah razi olsun :)Teste göre hamilesin canım. Sabah ilk idrarla yapılan test daha doğru sonuç veriyor. Ki silik çıkması HGC hormonunun henüz yeni yükseliyor olmasından kaynaklı. Sabah kan testi yaptırman lazım tam sonucu orda alırsın için rahat eder.
Canim bendede aynisi oldu . Yarim saat icinde ikinci cizgi cikmis hemde iki farkli marka test yapmistim ikisindede ayni cikmisti . Ama kan tahlilimde 0.40 cikti yani negatiff malesef . Hamileysen genelde ilk dakikalarda hemn ikinci cizgi cikiyo . Ama sen yinede bi kan testi yaptir . Belki sende durum farklidir canimMerhabalar bende sabah test yaptım birsey çıkmadı bir kaç saat sonra teste baktığımda çok silik ikinci çizgi çıkmıştı, daha önceleri yaptığımda daha sonra teste tekrar baktığımda ikinci çizgi hiç çıkmıyordu adeti 3 gün gecikti ilk hamileligimde 10 geçilmişti test yaptığımda hemen iki çizgide belirtmişti ama bebegimi kaybettim her ay bekliyorum ACABA HAMİLEMİYİM
Aynen olablir cnm bnde kucuk kucuk over kisti varGebelik yoksa kist durumlarında idrar testi pozitif göstebiliyo.
Hayrlısı olsn cnm hiç dert etme bu tamamen bzm elmzde eger vucdumuzu kasarsak beyn otomatk tepkş veriomş su an ii değil hamle kalmya hazır değil die dusun artk :)Aynen canim dedigin gibi oluyomus . Kan testi yaptim 0.40 cikti zaten negatif .
Biraktim zaten artik canim beklemiyorum . Olursa olur olmazsa napiyim . Allah ne zamn kismet ederse o zamn olur . Allah hepimizin gonlune gore versin canimHayrlısı olsn cnm hiç dert etme bu tamamen bzm elmzde eger vucdumuzu kasarsak beyn otomatk tepkş veriomş su an ii değil hamle kalmya hazır değil die dusun artk :)
Dün yaptim silikte olsa ciZgi cikti bugun yaptim hic bisey yok lutfen yardimci olunTesti yaptiktan sonra nekadr zaman gecti. Gorunuse bakilirsa hamilesin cnm.
Sonucunuz ne oldu acaba benim de aynı ciktiLutfen yardimci olunc ikinci cizgi silikte olsa var ama bugun yaptm cizgi cikmadi