Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 gün geçtiAdetinize kaç gün var ?
Bence var gibi Hayırlısıyla olsun inşaallahKızlar bu akşam yaptığım idrar testinde ikinci çizgi belli belirsiz bu şekilde çıktı sizin yorumunuz nedir ?
Bencede var. Hemen kan verin yarın. Hayırlı olsun şimdiden.6 gün geçti
Ama bu flashla çekilmiş halı bide ben normalde dogum kontrol kullanıyordum ara kanamam oldu bu ay o yüzden kutu bitince olmadım regl gecikti dye düşündümcizgide çok belirsiz nolunca emin olamadim net bı kirmizida değil sankiBence var gibi Hayırlısıyla olsun inşaallahbir iki gün sonra tekrar edin veya kan verin bence pozitif
![]()
Hafifi beyazlı kırmızılı ama emin olamadım iste yarın sabah ilk idrarla yapsam az çok netlesirmi acabaBencede var. Hemen kan verin yarın. Hayırlı olsun şimdiden.
Gebelik için net bı kırmızı değil genelde pembe çıkar fotoda bu kadar görünüyorsa gerçekte daha fazladır diye düşünüyorum ve tabi eğer ilk beş on dk daki sonucsa buAma bu flashla çekilmiş halı bide ben normalde dogum kontrol kullanıyordum ara kanamam oldu bu ay o yüzden kutu bitince olmadım regl gecikti dye düşündümcizgide çok belirsiz nolunca emin olamadim net bı kirmizida değil sanki
Bunu ben biraz netlessin diye koyulastirdim çünkü flashla veya ışığın altında belli belirsiz gozukuyor orjinali bu sekildeGebelik için net bı kırmızı değil genelde pembe çıkar fotoda bu kadar görünüyorsa gerçekte daha fazladır diye düşünüyorum ve tabi eğer ilk beş on dk daki sonucsa buçünkü 10dk sonrası doğru olmaz çizgi
İki üç gün sonra tekrar yapın içiniz rahat etsin en iyisi hayırlısı olsun inşaallahBunu ben biraz netlessin diye koyulastirdim çünkü flashla veya ışığın altında belli belirsiz gozukuyor orjinali bu sekilde
Teşekkür ederim inşallah..İki üç gün sonra tekrar yapın içiniz rahat etsin en iyisi hayırlısı olsun inşaallah![]()