- Konu Sahibi Alisinannesi
-
Bence negatif gibi bence ama kesin sonuç kan testiyle anlaşılır o yüzden yine de kan testi yaptir bence canim
Erken test bazen yanlış sonuç verebiliyor bu da gereksiz yere üzüntüye neden oluyor bat dan 4 gün önce pozitif göreni duymuştum ama bu idrardaki hcg oranına bağlı hayal kırıklığı yaşamamak için sen yine de bekle derimBat a son 5 gün. Bu ay eşim macun kullandi ben preesed jel kullandım. Hayırlısı bakalım. 3gundur devam eden Kasık agrim bugün hafifledi. Evde gebelik testi yapsam cikarmi yaas bu ay içimde farklı bir merak var. Daha önce hiç test yapmadım. Bu ilk olcak
Ben sanırım mens oluyorum
Bir şey sorabilirmiyim sizeMerhaba canım senin testin aynisi benimde çıktı ilk defa adetin gecikti 6 ci gün bu gün doktoru aradım söyledim şaşırdı insallag hamilesindir dedi kan tahlili al yada ultrasyondan bakalım dedi ben başka bi yerde kan verdim bu gün 0.10 çıktı
yapacak birsey yok hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba canım senin testin aynisi benimde çıktı ilk defa adetin gecikti 6 ci gün bu gün doktoru aradım söyledim şaşırdı insallag hamilesindir dedi kan tahlili al yada ultrasyondan bakalım dedi ben başka bi yerde kan verdim bu gün 0.10 çıktı
Size bir şey sorabilirmiyimyapacak birsey yok hakkımızda hayırlısı olsun
Sorun buyurunSize bir şey sorabilirmiyim
Biz nişanlım la Martin 10nunda beraber olduk prezervatif kullandı ama yinede dışarda bosaldi ben her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım 4 nisan da kan testi yaptırdım 0.16 çıktı sonra adet oldum bu gün tekrar kan testi yaptırdım 0.23 sizce tekrar test yaptırmama gerek var mıSorun buyurun
Yani aradan 1 aydan fazla geçmiş tek bir şüpheli ilişki ki şüpheli olduğu bile şüpheli ben olsam yapmazdim hele de adet de olduysam ama içinizde sıkıntı kalacaksa Son bir kez yapın istersenizBiz nişanlım la Martin 10nunda beraber olduk prezervatif kullandı ama yinede dışarda bosaldi ben her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım 4 nisan da kan testi yaptırdım 0.16 çıktı sonra adet oldum bu gün tekrar kan testi yaptırdım 0.23 sizce tekrar test yaptırmama gerek var mı
yapacak birsey yok hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?