• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Kizlaar günaydın
Bugun 25. günüm dün sabah 2 defa pembelik geldi peceteye tüm gün karnım agrıdı regl agrısı gibi arada kramplar girdi.. Sizce yerlesme midir?? idrar testinde ne zaman pozitif cıkar yarın sabah test yapacagım

Eve gelir gelmez test yaptım, negatif. Dedim daha adetime 3 gün var erken. Derken yarım saat sonra kirmizi kart yedim :KK43:
ah canım benim bende gelir gelmez sana bakayım dedim üzüldüm ama napalım sen üzülme ki hemen diğer ay daha pozitif başlayasın canım benim kısmet diyelim hem ben yine bu ay sana eşlik edicem merak etme :KK36::KK36:

Kizlaar günaydın
Bugun 25. günüm dün sabah 2 defa pembelik geldi peceteye tüm gün karnım agrıdı regl agrısı gibi arada kramplar girdi.. Sizce yerlesme midir?? idrar testinde ne zaman pozitif cıkar yarın sabah test yapacagım
inşallah canım öyledir adetine kaç gün var

ah canım benim bende gelir gelmez sana bakayım dedim üzüldüm ama napalım sen üzülme ki hemen diğer ay daha pozitif başlayasın canım benim kısmet diyelim hem ben yine bu ay sana eşlik edicem merak etme :KK36::KK36:
Normalde 7-8 gibi olmam lazım ben gözünün içine bakıyorum geciksin diye o inatla erken erken geliyo. napalım demekki bu ay hayırlı değilmiş :KK42::KK42::KK42:

Selam kızlar. 7 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bat dundü gelmedi adet olacakmisim gibi de ağrım var ve göğüslerim de acio sizce test yapmalı miyim o_O

Normalde 7-8 gibi olmam lazım ben gözünün içine bakıyorum geciksin diye o inatla erken erken geliyo. napalım demekki bu ay hayırlı değilmiş :KK42::KK42::KK42:
canım benim adetin erken gelmesine bi kere doktor iyi demişti hazırlık var rahmınde demişti umarın senınkıde öyledir üzülme :KK19::KK19:

hem diğer ay beraber hamile kalacaz benim kocam yok iş için gitti bu ay da geçti :KK59::p

Back