• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Bat a son 5 gün. Bu ay eşim macun kullandi ben preesed jel kullandım. Hayırlısı bakalım. 3gundur devam eden Kasık agrim bugün hafifledi. Evde gebelik testi yapsam cikarmi yaas bu ay içimde farklı bir merak var. Daha önce hiç test yapmadım. Bu ilk olcak
Mina33 cnm şu kullandığın jel hakkında biraz bilgi verir misin ? Ben ilk defa senden duydum ve biraz araştırdım. Bu şekilde hamile kalan bir çok kişi varmış. Bir zararı var mı acaba ben ateş ölçme yöntemi topiğine takılıyorum hep. Orda bir arkadaş jelin kayganlaştırıcı etkisi nedeniyle sağlıksız spermleri de etkileyip onların da yumurtaya ulaşma riskinin OLDUĞUNU yazdı. Böyle durumda gebelik düşükle sonuçlanıyormuş.sen ne düşünüyorsun nerden duydun da aldın daha önce kullanan arkadaşın var mı düşük riskini gerçekten arttırıyor mu? Bir fikrin var mı? Biraz uzun oldu kusura bakma

Bat a son 5 gün. Bu ay eşim macun kullandi ben preesed jel kullandım. Hayırlısı bakalım. 3gundur devam eden Kasık agrim bugün hafifledi. Evde gebelik testi yapsam cikarmi yaas bu ay içimde farklı bir merak var. Daha önce hiç test yapmadım. Bu ilk olcak
Cnm umarım mesajımı en kısa zamanda görür ve bana dönersin ateş ölçme yöntemi cuteheart ın topiğindeyim dediğim gibi buraya pek takılmıyorum dün mesajını Tesadüfen gördüm cevabını oraya yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

selam herkese bende yaklaşık 2,5 yıldır bebek için uğraşıyorum yumurta takibi yaptırdım,klomen kullandım,çatlatma iğnesi oldum bir sonuç alamadım.Adetlerim çok düzenlidir ama geçen ay 6 gün geciktim kan testi yaptırdım ertesi gün sonucu almaya gidecekken regl oldum.Bu ay soğan kürü yaptım ve inofolic kullandım 3 kutu bu ayda adetim 2 gün gecikti sabah idrar testim pozitif çıktı.Doktora gidip kalp atışlarını duymadan inanamayacağım sanırım.

selam herkese bende yaklaşık 2,5 yıldır bebek için uğraşıyorum yumurta takibi yaptırdım,klomen kullandım,çatlatma iğnesi oldum bir sonuç alamadım.Adetlerim çok düzenlidir ama geçen ay 6 gün geciktim kan testi yaptırdım ertesi gün sonucu almaya gidecekken regl oldum.Bu ay soğan kürü yaptım ve inofolic kullandım 3 kutu bu ayda adetim 2 gün gecikti sabah idrar testim pozitif çıktı.Doktora gidip kalp atışlarını duymadan inanamayacağım sanırım.
Tebrikler Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah kalp atışları için henüz çok erken

Tebrik ederim hayırlı olsun kalp atışlarını duyduğunda buraya yazar misin? Canım infolic nedir bide soğan kurunu nasil yaptın nasil içtn ?

Tebrikler Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah kalp atışları için henüz çok erken
Amin teşekkür ederim.Evet erken olduğunu biliyorum ama benim gibi insan bu kadar uzun süre bekleyip her ay ayrı bir hüsran yaşayınca hep bir aksilik olacağını düşünüyor doktora gitmeden hamileyim diye düşünemiyorum.

Amin teşekkür ederim.Evet erken olduğunu biliyorum ama benim gibi insan bu kadar uzun süre bekleyip her ay ayrı bir hüsran yaşayınca hep bir aksilik olacağını düşünüyor doktora gitmeden hamileyim diye düşünemiyorum.
Evet cnm seni çok iyi Anlıyorum Dr git kalp atışlarını duramasan da hcg oranına baktır

Bende evliliğinin başından beri istiyorum hic engel olmadık ama olmadı :( bi kaç ay önce klomen kullandım iğne kullandım iki defa yumurtalar 25 mm olmuştu catlamislardi ama tutmadı iste esimdede sorun yok. Bu ay gecikmem oldu hala adet olamadim kan tahlilim 0.10 sancimda yok ne oluuo bana anlamadım hic gecikmezdi

Tebrik ederim hayırlı olsun kalp atışlarını duyduğunda buraya yazar misin? Canım infolic nedir bide soğan kurunu nasil yaptın nasil içtn ?
Tabiki yazarım.İnofolic yumurtaların çalışmasını düzenleyen suya karıştırılan bir toz ilk defa kullandım bende şimdiye kadar kaç doktor değiştirdim hiçbiri vermemişti geçen ay yeni bir doktora başladım o yazdı ilaç olmadığını söyledi.Soğan kürünü adetin 7. günü başladım günde 2 kez yemekten yarım saat önce içtim.(1 orta boy soğanı dörde bölüp 1,5 bardak suyla her seferinde taze olarak kaynattım ve ılık olarak tükettim.)Belki zamanı gelmişti belki yaptıklarımın faydası oldu bilmiyorum.Ama en önemlisi oluruna bıraktım 2 aydır kafama hiç takmadım acaba hamile kalacakmıyım bu ay diye

Tabiki yazarım.İnofolic yumurtaların çalışmasını düzenleyen suya karıştırılan bir toz ilk defa kullandım bende şimdiye kadar kaç doktor değiştirdim hiçbiri vermemişti geçen ay yeni bir doktora başladım o yazdı ilaç olmadığını söyledi.Soğan kürünü adetin 7. günü başladım günde 2 kez yemekten yarım saat önce içtim.(1 orta boy soğanı dörde bölüp 1,5 bardak suyla her seferinde taze olarak kaynattım ve ılık olarak tükettim.)Belki zamanı gelmişti belki yaptıklarımın faydası oldu bilmiyorum.Ama en önemlisi oluruna bıraktım 2 aydır kafama hiç takmadım acaba hamile kalacakmıyım bu ay diye

Allahım razi olsun inşallah yazdiklarini bi yere kaydedeyimde doktora sorayim infolici, soğanı da senin uyguladığın gibi uygularim :-*

Bende evliliğinin başından beri istiyorum hic engel olmadık ama olmadı :KK43: bi kaç ay önce klomen kullandım iğne kullandım iki defa yumurtalar 25 mm olmuştu catlamislardi ama tutmadı iste esimdede sorun yok. Bu ay gecikmem oldu hala adet olamadim kan tahlilim 0.10 sancimda yok ne oluuo bana anlamadım hic gecikmezdi
Hiçbir sebep yokken gecikme olduğunda vücut kendini hamileliğe hazırlarmış diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem bende ilk hamileliğimde de ilk ay gecikme yaşadım ertesi ay hamile kaldım

Hiçbir sebep yokken gecikme olduğunda vücut kendini hamileliğe hazırlarmış diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemem bende ilk hamileliğimde de ilk ay gecikme yaşadım ertesi ay hamile kaldım

İnşallah öyledir. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah aydınlattığin için teşekkürler :-)

son 4 gün
ben çatlayacağım meraktan:)
bir yandan amaaan olmadı bu ay diyorum, bir yandan da ne belli adet görene kadar bekle diyorum. sonra işe güce dalıp unutuyorum, bir bakıyorum gün bitmiş.

Selam kızlar...ben de gün sayanlardanım.o pis kırmızı tek çizgiyi görmek istemiyorum... :( adetime 3 gün varken dün öğlen test yaptım dayanamayıp negatifti bir saat sonra bir baktım silik ikinci çizgi çıkmış.akşam bir tane daha yaptım onda da 20 dk sonra falan silik ikinci çıktı ama hayalet gibiydi :) sabah idarıyla bir daha yaptım bu sabah o da negatif :)) bu ne şimdi kafam karıştı....yardım lütfen...

Selam kızlar...ben de gün sayanlardanım.o pis kırmızı tek çizgiyi görmek istemiyorum... :KK43: adetime 3 gün varken dün öğlen test yaptım dayanamayıp negatifti bir saat sonra bir baktım silik ikinci çizgi çıkmış.akşam bir tane daha yaptım onda da 20 dk sonra falan silik ikinci çıktı ama hayalet gibiydi :) sabah idarıyla bir daha yaptım bu sabah o da negatif :)) bu ne şimdi kafam karıştı....yardım lütfen...
Canim ekleseydin keske fotograf bakardik. Ama sonradan cikanlari dikkate almaman gerekir. Bekle bakalim.ins vardir ;)

Back
X