• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi icin gun bekleyenler

Ya kızlar adetin 23. Günü sabah kalktığımda 4 5 damla koyu kahve rengi bir damla da pembe akinti gelmişti dün de ilişki olmuştu hafif böyle karnımda bi rahatsızlık hissi var dün beta hcg bakmıştım negatifti şimdi ben adet mi oluyorum implantasyon mu bu

20150413_224044.jpg

Bugün adetin 24. Günü adetime 9 gün var kanda beta hcg 0.1 bu ay bitti herhalde hala pozitiflesme ihtimali var mı ki kanda bu idrarda değil :(

Bat a son 5 gün. Bu ay eşim macun kullandi ben preesed jel kullandım. Hayırlısı bakalım. 3gundur devam eden Kasık agrim bugün hafifledi. Evde gebelik testi yapsam cikarmi yaas bu ay içimde farklı bir merak var. Daha önce hiç test yapmadım. Bu ilk olcak

Bat a son 5 gün. Bu ay eşim macun kullandi ben preesed jel kullandım. Hayırlısı bakalım. 3gundur devam eden Kasık agrim bugün hafifledi. Evde gebelik testi yapsam cikarmi yaas bu ay içimde farklı bir merak var. Daha önce hiç test yapmadım. Bu ilk olcak
Erken test bazen yanlış sonuç verebiliyor bu da gereksiz yere üzüntüye neden oluyor bat dan 4 gün önce pozitif göreni duymuştum ama bu idrardaki hcg oranına bağlı hayal kırıklığı yaşamamak için sen yine de bekle derim

Ben sanırım mens oluyorum :KK43:

Merhaba canım senin testin aynisi benimde çıktı ilk defa adetin gecikti 6 ci gün bu gün doktoru aradım söyledim şaşırdı insallag hamilesindir dedi kan tahlili al yada ultrasyondan bakalım dedi ben başka bi yerde kan verdim bu gün 0.10 çıktı :(

Merhaba canım senin testin aynisi benimde çıktı ilk defa adetin gecikti 6 ci gün bu gün doktoru aradım söyledim şaşırdı insallag hamilesindir dedi kan tahlili al yada ultrasyondan bakalım dedi ben başka bi yerde kan verdim bu gün 0.10 çıktı :KK43:
Bir şey sorabilirmiyim size

Merhaba canım senin testin aynisi benimde çıktı ilk defa adetin gecikti 6 ci gün bu gün doktoru aradım söyledim şaşırdı insallag hamilesindir dedi kan tahlili al yada ultrasyondan bakalım dedi ben başka bi yerde kan verdim bu gün 0.10 çıktı :KK43:
yapacak birsey yok hakkımızda hayırlısı olsun

Biz nişanlım la Martin 10nunda beraber olduk prezervatif kullandı ama yinede dışarda bosaldi ben her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım 4 nisan da kan testi yaptırdım 0.16 çıktı sonra adet oldum bu gün tekrar kan testi yaptırdım 0.23 sizce tekrar test yaptırmama gerek var mı

Biz nişanlım la Martin 10nunda beraber olduk prezervatif kullandı ama yinede dışarda bosaldi ben her ihtimale karşı ella ertesi gün hapı aldım 4 nisan da kan testi yaptırdım 0.16 çıktı sonra adet oldum bu gün tekrar kan testi yaptırdım 0.23 sizce tekrar test yaptırmama gerek var mı
Yani aradan 1 aydan fazla geçmiş tek bir şüpheli ilişki ki şüpheli olduğu bile şüpheli ben olsam yapmazdim hele de adet de olduysam ama içinizde sıkıntı kalacaksa Son bir kez yapın isterseniz

Back