• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi icin gun bekleyenler?

Cicekkk123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2019
132
68
28
33
Kızlar gebelikte testi icin regl gununu bekleyenler ne kadar heycanli biliyorumm am abunu birbirimizle konuşarak belirtilerimizi yazarak bu surenin en azindan daha sakin geçmesini sağlayalım reglime son 4 gün ve bu ay çok umutluyumm sizde ne belirtiler var hadiii yazın yazinnn konusalim :)

Açıkçası çok.belirtim yok sürekli uyuyup halsiz hissetmek disinda birde bilmiyorum ne kadar doğru ama göbeğin alt kisminda kahverengi Uzun bi cizgi olustu yada ben yeni farkettim sanirim buda hamilelik belirtisiymis umarim doğrudur

Açıkçası çok.belirtim yok sürekli uyuyup halsiz hissetmek disinda birde bilmiyorum ne kadar doğru ama göbeğin alt kisminda kahverengi Uzun bi cizgi olustu yada ben yeni farkettim sanirim buda hamilelik belirtisiymis umarim doğrudur
Evet duymussum bu belırtıyı benım gogus uclarım agrıyordu ılk catlatma ıgnemı vuruldugum gunlerde dunden berı gogusumun heryanı agrıyo ve bel agrım oldu ıkı uc gun gecelerı hala agrıyo

Selam kızlar bende ayın 23 ünü bekliyorum :anneadayı: bu ay incir kürü , süt buharı , ovilasyonla takip hepsini yaptım bakalım ne olacak

Selam kızlar bende ayın 23 ünü bekliyorum :anneadayı: bu ay incir kürü , süt buharı , ovilasyonla takip hepsini yaptım bakalım ne olacak
Süt buharu ne için ve nasıl yapılıyor acaba.
Bende arı sütü bal polen karısımı yedım ve bu ay ovulasyon testiyle takip ettım.yumurtlamadan sonraki gün gögüs uclarımdagyanma sızlama olmuştu. Dünde sol kasığımda batma oldu. Her aydan farklı olarak bu ay bu belirtilerim oldu ama sanki regl olcakmısım gıbi hissedıyorum :/

Süt ve maydonozu kaynatıp bi kovaya alıp üzerine oturuyorsun ( çıplak ) bende burdan öğrenerek uyguladım içine bir bardak rakı katanlarda varmış ama ben katmadım. Buharın etrafa yayılmaması için bacaklarını bi örtüyle sarıp yarım saat kadar falan bekliyorsun . Sonra o şekilde yatıyorsun buhardan sonra ilişkiye giren de var girmeyende 3 gün uyguluyorsun . Konulara bi bak istersen çok kişi varmış bu şekilde hamile kalan

Yapsan cikar belki de. Ben 5 gun kala idrar testinde gordum🤭
Sanırım adet olucam bugun öyle hissettım.hiç test yapasım gelmıyor :/ senın belirtilerın varmıydı. Şu an sadece göğüslerım cok hassas ve kasık sancım oldu geçti. Adet olcak gbı hissedıyorum

Sanırım adet olucam bugun öyle hissettım.hiç test yapasım gelmıyor :/ senın belirtilerın varmıydı. Şu an sadece göğüslerım cok hassas ve kasık sancım oldu geçti. Adet olcak gbı hissedıyorum
Benim adetten 10 gün önce kramp ve gogus hassasiyetim baslamisti normalde2 3 gun kala baslardi

Back