Keşke uyumasaydın ilk 5 dakika içinde çıktıysa hamilesindir ki istiyorsan da inşallah öyledir erken gebelik testi mi yapsan ben adet olmam gereken günde erken gebelik testi yaptım onda koyuydu
Keşke uyumasaydın ilk 5 dakika içinde çıktıysa hamilesindir ki istiyorsan da inşallah öyledir erken gebelik testi mi yapsan ben adet olmam gereken günde erken gebelik testi yaptım onda koyuydu
Herkese merhaba. Bende de ikinci çizgi belirdi ancak birkaç kişiye sorduğumda hayalet çizgi sanmiyorum dediler. Adetime üç gün var tekrar yapacağım ama çok merak ediyorum sizce var mı?
Üç gün üst üste yaptım. Bir saat sonra ikinci çizgi belirdi olsaydı koyulaşırdı ya da hemen ikinci çizgi çıkardı diye düşünüyorum yinede yarın kan testi yaptıracağım. Haber ederim
Herkese merhaba. Bende de ikinci çizgi belirdi ancak birkaç kişiye sorduğumda hayalet çizgi sanmiyorum dediler. Adetime üç gün var tekrar yapacağım ama çok merak ediyorum sizce var mı?
Sizce gebelik var mı ışıkta gözle görülebiliyor 1 2 saat sonra çıktı suya tuttum yanilmis olabilirim diye bir yine aynı çizgi belirdi adetimde 2 gun geçti Eki Görüntüle IMG_20220120_001117_114.webp