Gebelik testi hayalet çizgi

windream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
323
258
33
29
Merhaba kızlar kafama takılan her konuda burda yazar oldum.Ben 2 düşük yapmıştım 2.düşükten sonra korunuyordum genetik test için doktora gidene kadar. Beklemene gerek yok demişti.Şimdi ise Hem adet olacakmışım gibi hem de hamilelik belirtisi var gibi. Hamile olduğumu öğrendiğimde pıhtılaşma tedavisine başlanacağı için öyle bi durum varsa erken farketmek için adetime 3 gün kala normal kaset testlerden yaptım.Hayal çizgi var başkası baksa tek çizgi der farketmez bile belki çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. Testi sabah yapmıştım 8 saat sonrası fotoğrafı ama ilk 5 dakikada da aynı şekildeydi. Siliniyor mu diye ben biraz da çizmişim testi. Kürtajıma 55 gün oldu daha henüz istemiyorum ama kafama takıldı testte mi sorun var. Kuruma çizgisi değil kurumadan öncede vardı ama o çizginin yeri olabilir mi diye düşünüyorum. Bir de coraspin kullanıyorum hayal çizginın sebebi o olabilir mi? Az çok bi bilgisi olan varsa yazar mısınız. Fotoğrafta çizgi görünmüyor bile ama normalde görünüyor.(Ama silik bile değil hayalet çizgi)

Var gibi duruyor kan verin bence

Var gibi duruyor kan verin bence
Su damlatın giderse kuruma çizgisidir gibi bi şeyler okudum testi yıkadım hala duruyor hayalet çizgi adeti bekleyip tekrar test mi yapsam kan mı versem bende bilemedim çok önemsememiştim açıkçası pozitif değildir diye siz de böyle deyince bikaç güne kan vereyim en iyisi

Ben hic hayatimda kuruma cizgisi ile karsilasmadim karsilasanlar varmis ama bilmiyorum ne zaman ikinci cizgi belirse hamilelik oluyor arkadaşlarimda falan da oyle oldu. Kan en sagliklisi.

Kuruma çizgisi daha çok erken gebelik testlerinde olmuş sanırım ama erken gebelik testi de değildi normal testti kasıklarımdaki ağrı diğer hamilelik belirtilerimdeki gibi olunca bi anda yaptım testi. İlk hamileliğimde adetin üstünden 8 gün geçince yapmıştım o zman silik çıkmıştı ama bu çok belli belirsiz olunca kararsız kaldım

Merhaba arkadaşlar, 4 kaset test yaptım hepsinde sonradan çizgi çıktı 1 saat sonra ve hamile değilim. İlk dakikalardan sonra çıkan çizgileri dikkate alıp kendinizi umutlandirmayin. Ve acele etmeyin 7 gün önceden test yapmayın. Bu konularla ilgili bütün yazıları okudum sayılır. En doğru şey sabır beklemek. Herkese bol şans diliyorum.

Aaa bu testle bende yaptım aynısı ismini unuttum kağıdı atmışım ama aynı renk falan neyse konuya gelim bende dün yaptım gündüz akşama doğru silik cizzgi gördüm ama belki kuruma çizgisi dedim yıkadım gitmedi ama adete daha 8 gün falan var tabi her ay hüsrana uğradım için pek bundan da umudum yok ama bu resmi görünce benim ki sizinkinden bı tık koyuydu ayy valla hayırlısi dmekten başka şuan çarem yok rabbim nasip ettiyse evlat verir Rabbime duamız hep var hayırlısı sizin adınıza çok sevindim hayırlı uğurlu olsun insALLAH evladınız

Adete 8 gun kala nasil çıkıyor ya masallah kizima 5 haftalik hamileyken çıkmadi bende. Arkadaşım 4 haftalikmis yine cikmadi. Kimisinde idrara cok gec geciyor sanirim.

Freely markası Düşük yaşadığım gebeliğimde bu marka testen yapmıştım çizgiler çok netti ama o zman kürtajdan 40 gün sonraydı bu sefer de aynı marka ile yapmak istedim. Önemli olan 5 dakika öncesinde çıkması sanırım. 5 dakikanın öncesinde çıktıysa gebelik olabilir benimki çok silikti ışıkta çizgi anca görünüyordu.Hatta ben pozitif olacağını hiç düşünmedim. Belirtilerim de olunca Farklı markalarda gün geçtikçe testi tekrarladım çizgi koyulaştı. İnşallah sizin de vardır gebelik.Bikaç güne tekrarlayıp kan testi verirseniz iyi olur. Güzel dualarınız için de teşekkür ederim inşallah sağlıkla devam eder hamileliğim

Merhaba haklısınız benim çizgim çok çok silikti ama 3 dakika içerisinde çıkmıştı.Ben ilk hamileliğimde adetim gecikti normalde biteceği zaman gelince test yaptım o zman bile hafif silikti. Beklemek en doğrusu ama benim 2 düşüğümden dolayı riskli bi hamilelik olduğu için erken farketmem gerekiyordu o yüzden erken yaptım belirtilerimden şüphelenmesem yine yapmazdım. Erken farkettim iğneme tam zamanında başlamış oldum. Ama normal durumlarda bence de acele edilmemesi iyi olur.

Adete 8 gun kala nasil çıkıyor ya masallah kizima 5 haftalik hamileyken çıkmadi bende. Arkadaşım 4 haftalikmis yine cikmadi. Kimisinde idrara cok gec geciyor sanirim
Bilmm ben çizgiyi görmek istedim için goruyorumdur işte hayli bile güzel cnm ya dediğin gibi belkide çizgi yok ama bana var zaten pek umudum bu ay da yok ya işte

Ne bilim çok okudum buralarda böle çıkan falan ayyy her ay heveslenme yok diorum ama kendimi burda yazılarda buluorum

İnsALLAH cnm banada duaa edermisin hamilenin duası kabul olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…