- 22 Mayıs 2021
- 323
- 258
- 33
- 29
Merhaba kızlar kafama takılan her konuda burda yazar oldum.Ben 2 düşük yapmıştım 2.düşükten sonra korunuyordum genetik test için doktora gidene kadar. Beklemene gerek yok demişti.Şimdi ise Hem adet olacakmışım gibi hem de hamilelik belirtisi var gibi. Hamile olduğumu öğrendiğimde pıhtılaşma tedavisine başlanacağı için öyle bi durum varsa erken farketmek için adetime 3 gün kala normal kaset testlerden yaptım.Hayal çizgi var başkası baksa tek çizgi der farketmez bile belki çok dikkatli bakınca anlaşılıyor. Testi sabah yapmıştım 8 saat sonrası fotoğrafı ama ilk 5 dakikada da aynı şekildeydi. Siliniyor mu diye ben biraz da çizmişim testi. Kürtajıma 55 gün oldu daha henüz istemiyorum ama kafama takıldı testte mi sorun var. Kuruma çizgisi değil kurumadan öncede vardı ama o çizginin yeri olabilir mi diye düşünüyorum. Bir de coraspin kullanıyorum hayal çizginın sebebi o olabilir mi? Az çok bi bilgisi olan varsa yazar mısınız. Fotoğrafta çizgi görünmüyor bile ama normalde görünüyor.(Ama silik bile değil hayalet çizgi)