• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi hamilemiyim

Sinem6543

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
19
17
3
26
Kafam çok karışık 1 senedir evliyim pkoluyum malesef bi sene olmadi adetinden 4 gün geçti suan 5. Gun gecikmede test yaptim gogusleirmde müthiş bir ağrı var belimde ağrıyor sizce hamilemiyim sonucumu paylaştım

Eklentiler

• IMG-20201018-WA0007.jpeg
    IMG-20201018-WA0007.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 136
Silik de olsa çizgi var. Kan testi ile kesinleştirip içinizi rahat ettirin. İki günde bir iki kat artarsa sorunsuz ilerliyor demektir. Hayırlı olsun 🙏

Silik de olsa çizgi var. Kan testi ile kesinleştirip içinizi rahat ettirin. İki günde bir iki kat artarsa sorunsuz ilerliyor demektir. Hayırlı olsun 🙏
Endişeliyim inanamiyorum da hic yaşamadığım icin bu duyguyu ama pozitif gibi oyle deil mi ?

Kafam çok karışık 1 senedir evliyim pkoluyum malesef bi sene olmadi adetinden 4 gün geçti suan 5. Gun gecikmede test yaptim gogusleirmde müthiş bir ağrı var belimde ağrıyor sizce hamilemiyim sonucumu paylaştım
Evettt hamilesin 😊 yarın hemen kan testi yaptır ve içini rahatlat. Benim de aynı senin gibi silik çıkmıştı hep böyle silik çıkıo ikinci çizgi 😊

🥳🥳🥳🥳🥳 hamilesin canım

Gayet görünüyor canım 2.çizgi. Tebrik ederim🤗 hemen gidip kan ver

Yaa
Evettt hamilesin 😊 yarın hemen kan testi yaptır ve içini rahatlat. Benim de aynı senin gibi silik çıkmıştı hep böyle silik çıkıo ikinci çizgi 😊
Yaaa test aldim Inanamiorum ki sonuca bidaa yapayım diorum simdi.. karantinadayım ailemde pzoutif hastaya temasım olduğu icin ama bi bitsin hemen gidicem kan testine

Yaa
Yaaa test aldim Inanamiorum ki sonuca bidaa yapayım diorum simdi.. karantinadayım ailemde pzoutif hastaya temasım olduğu icin ama bi bitsin hemen gidicem kan testine
Yapınca paylaşın ikinci testi
Ama bu test pozitif yani baya pozitif benimde böyle çıkmıştı
Kimyasal vs olmaz düzenli yükselirse güzel ilerliyor demektir

Back