• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GaardennRosee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
935
327
53
25
Merhaba bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü dayanamadım test yaptım çıkmadı ama testin kendisinden mi yoksa başka birşey mi anlayamadım bu testten kullananlar 2. Çizgi orda hep oluyor mu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    image.webp
    46 KB · Görüntüleme: 96
Canım benim cizgi yok. Ama zaten rahme yerleşme süresi 10 gün.. beta önce kana sonra idrana geçmesi 13 14 günü bulur. Bekleyin

Merhaba bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü dayanamadım test yaptım çıkmadı ama testin kendisinden mi yoksa başka birşey mi anlayamadım bu testten kullananlar 2. Çizgi orda hep oluyor mu
Canım benimde 15. Gün gebelik testi yokdu hiç yapmadım ovi yapayım acaba ne çıkacak dedim hiç umursamamıştm bilmiyorum ne durumdayım ama pik cıkdı adetime 4 gün var çok şaşırdım
IMG_20201121_165209.webp

Çatlama iğnesinden dolayı 14. Gün yapılmasını uygun görüyorlat

Canım benim cizgi yok. Ama zaten rahme yerleşme süresi 10 gün.. beta önce kana sonra idrana geçmesi 13 14 günü bulur. Bekleyin
İnşalllah güzel haberler alırım da artık buraya bebeğimin sağlıklı gelişimi hakkında Sorular sormaya başlarım :)

Çatlama iğnesinden dolayı 14. Gün yapılmasını uygun görüyorlat
Doktorum salı günü yap dedi bel ağrısı ve kasık ağrım var bu ay hala göğüs hassasiyetim başlamadı Adetime 6 gün kaldı normalde her ay 10 15 gün önceden başlardıı bu durum kafamı karıştırdı

Canım benimde 15. Gün gebelik testi yokdu hiç yapmadım ovi yapayım acaba ne çıkacak dedim hiç umursamamıştm bilmiyorum ne durumdayım ama pik cıkdı adetime 4 gün var çok şaşırdım Eki Görüntüle 2725546
Diğer ovulasyon testleri de böyle mi çıktı peki bi gebelik testi yap derim :) inşalllah hayırlı haberle geliriz buraya bu ay :)

Testim de bir kaç dakika içinde çok belirsiz silik çizgi çıktı ama çok silik iğnenin etkiside geçti iğnenin etkisinde ovulasyon testim 1 hafta felan pikti allahım sana geliyorum
Oyy Hadi inşaALLAH RABBİM nasip etsin bu güzel haberi ve duyguyu bu ay sana ve tüm isteyenlere de 🤲🤲😍

2 defa test yaptım 9. Gün ve 10. Gün ikisiNde de çok az belli belirsiz silik çizgi çıktı Yarını bekliyorum 12. Gün kadık ağrılarım devam ediyor bu ay çok ümitliyim annem 2 defa kayınvalidem 1 defa koz arkadaşımda bır defa bu ay rüyalarında beni hamile görmüşlerr rüyalara inanan birisi olarak çok ümitliyim 🙏🙏

Birde adetime 4 gün var ve akıntım çok fazla bu gebelik belirtisi olarak adlandırabilr miyim kiii akıntım gelince sanki adet kanı gelmiş gibi hissediyorum 🙏

Back
X