- 29 Ocak 2020
- 935
- 327
- 53
- 25
- Konu Sahibi GaardennRosee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde 15. Gün gebelik testi yokdu hiç yapmadım ovi yapayım acaba ne çıkacak dedim hiç umursamamıştm bilmiyorum ne durumdayım ama pik cıkdı adetime 4 gün var çok şaşırdımMerhaba bugün çatlatma iğnesinin 9. Günü dayanamadım test yaptım çıkmadı ama testin kendisinden mi yoksa başka birşey mi anlayamadım bu testten kullananlar 2. Çizgi orda hep oluyor mu
Sabırsızlık işteEn az 12. Günü bekleyin garanti 14. Gün yapın
İnşalllah güzel haberler alırım da artık buraya bebeğimin sağlıklı gelişimi hakkında Sorular sormaya başlarım :)Canım benim cizgi yok. Ama zaten rahme yerleşme süresi 10 gün.. beta önce kana sonra idrana geçmesi 13 14 günü bulur. Bekleyin
Doktorum salı günü yap dedi bel ağrısı ve kasık ağrım var bu ay hala göğüs hassasiyetim başlamadı Adetime 6 gün kaldı normalde her ay 10 15 gün önceden başlardıı bu durum kafamı karıştırdıÇatlama iğnesinden dolayı 14. Gün yapılmasını uygun görüyorlat
Diğer ovulasyon testleri de böyle mi çıktı peki bi gebelik testi yap derim :) inşalllah hayırlı haberle geliriz buraya bu ay :)Canım benimde 15. Gün gebelik testi yokdu hiç yapmadım ovi yapayım acaba ne çıkacak dedim hiç umursamamıştm bilmiyorum ne durumdayım ama pik cıkdı adetime 4 gün var çok şaşırdım Eki Görüntüle 2725546
2 gün önce silikti 14 gün öncede yumurtlamamı gördüm zatenDiğer ovulasyon testleri de böyle mi çıktı peki bi gebelik testi yap derim :) inşalllah hayırlı haberle geliriz buraya bu ay :)
Allahımmm inşaALLAH inşaALLAHHHHİnşalllah güzel haberler alırım da artık buraya bebeğimin sağlıklı gelişimi hakkında Sorular sormaya başlarım :)
inşalllahhh vardır2 gün önce silikti 14 gün öncede yumurtlamamı gördüm zaten
Testim de bir kaç dakika içinde çok belirsiz silik çizgi çıktı ama çok silik iğnenin etkiside geçti iğnenin etkisinde ovulasyon testim 1 hafta felan pikti allahım sana geliyorumAllahımmm inşaALLAH inşaALLAHHHH![]()
Oyy Hadi inşaALLAH RABBİM nasip etsin bu güzel haberi ve duyguyu bu ay sana ve tüm isteyenlere deTestim de bir kaç dakika içinde çok belirsiz silik çizgi çıktı ama çok silik iğnenin etkiside geçti iğnenin etkisinde ovulasyon testim 1 hafta felan pikti allahım sana geliyorum
Bence hamilesinizi iğnenin etkisinin geçmesi gerekiyor 14 günde öğrenen bile varEki Görüntüle 2725682 kızlar busabhki gebelik testim iğneni 16.günülütden yorumlayın iğne etkisi olablilrmi
Bence hamilesinizi iğnenin etkisinin geçmesi gerekiyor 14 günde öğrenen bile varöİnşaAlla
İğne etkisini kaybetmiş bilee kan verinnnEki Görüntüle 2725682 kızlar busabhki gebelik testim iğneni 16.günülütden yorumlayın iğne etkisi olablilrmi