• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik testi hakkında

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutluluknerde06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
41
18
3
35
Arkadaşlar ilk kez gebelik testi yapicam eczaneye gittim 2 tane gebelik testi var mis normal gebelik testi ve erken gebelik testi var mis arasındaki farkı sordum erken gebelik testi daha kesin sonuç verir dedi eczacı. Fiyat olarak baya fark arasında , hangisini önerirsiniz

Arkadaşlar ilk kez gebelik testi yapicam eczaneye gittim 2 tane gebelik testi var mis normal gebelik testi ve erken gebelik testi var mis arasındaki farkı sordum erken gebelik testi daha kesin sonuç verir dedi eczacı. Fiyat olarak baya fark arasında , hangisini önerirsiniz
Adet gunun gectiyse normal testte cikar .Ama adetine 3 5 gun varsa normal testte cikmayabilir fark bu .

Eyer adet gününüz geçdiyse normal testde gösteriyor.geçmemişse erken gebeliği deniye bilirsiniz

Ben sabah 4.5 tl ye normal gebelik testi aldım. 2.çizgi silik çıktı sonra kan vermeye gittim.. Adete 1 gün vardı.

Ben adetime 4 gün varken normal gebelik testi almıştım silik çizgiyi görmüştüm adet günüme bir gün kala gene normal almıştım o zaman baya pembeleşmişti adet günümde de kan testi yaptırmıştım :) bence bebek varsa normal idrar testinde çıkıyor.Tabi herkes de aynı olacak diye birşey yok ama...

Kızlar benim şu erken gebelik testi dengemi bozdu valla yapmayin ya sabredin yani ne var
Ben bu ay 4 gün kala yaptim negtifti
Simdi adetim gecti 4 gün
Psikolojim bozuldu gebe oldugumu düsunmüyorum cunku olsa cikardi diyorum ama adet de olamiyorum stresten yapmayin yani

Kızlar benim şu erken gebelik testi dengemi bozdu valla yapmayin ya sabredin yani ne var
Ben bu ay 4 gün kala yaptim negtifti
Simdi adetim gecti 4 gün
Psikolojim bozuldu gebe oldugumu düsunmüyorum cunku olsa cikardi diyorum ama adet de olamiyorum stresten yapmayin yani
Senin gibi olurum diye yapamıyorum valla çünkü negatif görsem bir yanım üzülecek diğer yanım hop daha erken oladabilir dicek.
İLk gebeliğimde geç döllenme olmuştu adet günüm erken idrar testi prediktör negatifti kanda 45 di. ve 8. haftaya kadar kalp atımı da olmamıştı. O yüzden ya yine ben geriden gelirsem diye 4 gün sabredicem

Back