Merhaba ben bu sabah erken gebelik testi yaptım adetime tahmini 4 5 gün var ama malesef negatif cıktı testin içini merak ettim açtım böyle bi çizgi daha var ama pencereden gözükcek yerde değil bi anlam ifade eder mi bu sizce?
Öyle mi peki ozamanMaalesef canım idrar orda birikmiş sadece.
Cnm moralini bozma hemen, bu negatif die gebe olmadığın anlamına gelmiyor. Doktorlar en garanti sonuç adet gecikmesinden 1 hafta sonra yapın diyor. Henüz adet bile olmamışsın. Bekle biraz daha, moralini bozma. İnşallah olur bebeğin Allah'ın izniyleÖyle mi peki ozaman
Öyle mi peki ozaman
Evet öyle gercekten keşke stres yapmayabilsem hersey daha güzel olcakDaha zaman var canim sabirla dua ile bekle. Sıkıntı stres yapma en önemlisi.
Aynen katılıyorum para tuzağıCanım ben bu test icin soyledim. Ve su var ki erken gebelik testleri okudugum kadari ile tamamen para tuzağı cunku pozitif cikan cok küçük bir kesim var. Ve negetif cikanlarin bir çoğuda yanıltıcı oluyor. Basit dedigimiz normal testler bile cok daha doğru sonuc veriyor....
Ben normal test ile 3gun onceden cok cok silik bir cizgi gördüm görünmeyecek kadar silikti düşün.
1 2 gun daha bekle ya da garanti olsun adetin gecince tekrar test yapmani tavsiye ederim.
Stres sıkıntı bu işin en büyük düşmani zor biliyorum ama uzak durmaya çalış.
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Tez vakitte hayırlı haber alırsın dilerim ki.
Malesef adet olmuş bulunmaktayımAynen katılıyorum para tuzağı
Cnm bnm bu ay olmadıysa nasip önümüzdeki ayadır inşallah, ovulasyon testi kullan birde, Allah büyük. Umutsuzluk yok, daha önünde uzuun zaman var. Hiç üzülme, moralini bozma. Rabbim gönlündekini versin inşallahMalesef adet olmuş bulunmaktayım
Çizginin hemen çıkması lazım .Merhabalar ben 22 mart cuma günü gebelik testi yaptım biraz bekledim bişey belirmeyince öylece bıraktım testi atmamıştım ctesi pzr evde yoktum ptesi eve gelince teste baktım ve 2. Çizgide belirmişti çok şaşırdım sonra o gece tekrar test yaptm bişey çıkmadı sabah teste baktığımda yine 2. Çizgi belirmişti. Salı günü sabah tekrar yaptım ve şuanda bekliyorum siz hamilemiyimdir.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?