Gebelik testi günü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gebelik testi alırsan canın ne zaman yapmak istiyorsa yaparsın ama zaten üzerinde yazıyor ne zaman nasıl diye :)
İnternette de yazıyor en doğru bilgi adet tarihine göre verilir diye. Erken gebelik testinin bile yapılış zamanı önerilen tarihi standart 🤷🏻‍♀️😅
Cinsel ilişkiden 13 veya 21 gün sonra idrarda gebelik testi yapılır mı

Gebelik testi alırsan canın ne zaman yapmak istiyorsa yaparsın ama zaten üzerinde yazıyor ne zaman nasıl diye :)
İnternette de yazıyor en doğru bilgi adet tarihine göre verilir diye. Erken gebelik testinin bile yapılış zamanı önerilen tarihi standart 🤷🏻‍♀️😅
Sizin bilginiz var mı? Cinsel ilişkiden kaç gün sonra yapılmalı? çünkü adet düzenim yok kullandığım ilaçlardan dolayı

İlişkiden sonra ertesi gün hapı kullandım, hapı kullandıktan 2 gün sonra adet gibi kanamam oldu, 5 gün sürdü bu kanama. Umarım adettir. Yine de riske atmamak icin ilişkiden 13 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Sizce bu kanama adet midir

İlişkiden sonra ertesi gün hapı kullandım, hapı kullandıktan 2 gün sonra adet gibi kanamam oldu, 5 gün sürdü bu kanama. Umarım adettir. Yine de riske atmamak icin ilişkiden 13 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif cıktı. Sizce bu kanama adet midir
Ertesi gün hapı adet düzenini bozar, ve çok fazla yan etkisi olan bir hap. Mecburi kalmadıkça kullanmamanızı tavsiye ederim. Adetiniz bozuk olduğu için tarih vermek zor :) Büyük ihtimalle gebe değilsiniz. İki kanama ve ilaç üstüne gebe kalmanız Büyük mucize olur :)

Ertesi gün hapı adet düzenini bozar, ve çok fazla yan etkisi olan bir hap. Mecburi kalmadıkça kullanmamanızı tavsiye ederim. Adetiniz bozuk olduğu için tarih vermek zor :) Büyük ihtimalle gebe değilsiniz. İki kanama ve ilaç üstüne gebe kalmanız Büyük mucize olur :)

Yani zaten ilişkiye girdiğim gün adetim bir hafta gecikmişti. İlişkiden 1,5 gün sonra ella kullandım. Ellayı kullandıktan 2 gün sonrada kanama başladı ve 5 gün sürdü. Sizce adet midir başka bir kana mı? Ella geciken adetimi olmamı mı sağlamıştır?

Yani zaten ilişkiye girdiğim gün adetim bir hafta gecikmişti. İlişkiden 1,5 gün sonra ella kullandım. Ellayı kullandıktan 2 gün sonrada kanama başladı ve 5 gün sürdü. Sizce adet midir başka bir kana mı? Ella geciken adetimi olma mı sağlamıştır
Ella'nın adet söktürücü bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Denk gelmiş olabilir.
Adet düzensizliğiniz var ise zaten bir kadın doğum uzmanına gitseniz sağlığınız için iyi olur, adet kanaması da olabilir , kanamaya da sebep olabilir. Orada kontrol eder , gebelik olup olmadığını da söyler ki bence yok gebelik. Bunu bir düzene sağlığınız için düzene sokmanız gerekiyor ileride sıkıntı yaşarsınız. Doktora gitmek en doğru tercih sizin için :)
Ben buradan tahmin üzerine böyledir diyemem sağlıkla ilgili bir konu sonuçta :)

Ella'nın adet söktürücü bir özelliği olduğunu sanmıyorum. Denk gelmiş olabilir.
Adet düzensizliğiniz var ise zaten bir kadın doğum uzmanına gitseniz sağlığınız için iyi olur, adet kanaması da olabilir , kanamaya da sebep olabilir. Orada kontrol eder , gebelik olup olmadığını da söyler ki bence yok gebelik. Bunu bir düzene sağlığınız için düzene sokmanız gerekiyor ileride sıkıntı yaşarsınız. Doktora gitmek en doğru tercih sizin için :)
Ben buradan tahmin üzerine böyledir diyemem sağlıkla ilgili bir konu sonuçta :)
Umarım gebe değilimdir. Testte yaptım ilişkiden 13 gün sonra ve negatif cıktı. Kanamada adet gibiydi sancılı ve 5 gün sürdü. Umarım regldir sizin dediğiniz gibi ki bende öyle düşünüyorum. Ancak yine de tedirginim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X