Bence sende var gibi canım
seninkinde var gibi canom çünkü kırmızı çizgi çıkmış bende kırmızı çizgi falan çıkmadı yaptıktan 1 saat sonra baktım tek çizgiydi sabah atmak için baktım sarı çizgi vardı ilk testte yani farklı marka aldım yaptım erken gebelik aldım bi de çıkmadı tek çizgi erken gebelik olan net tek çizgi ama kaset testler 6.7 saat sonra sarı çizgi çıkarıyor neden anlamadım su tutunca o çizgi gidiyor kuruyunca geri geliyor bir de senin ikinci çizgi kaç dk da çıkt
Bence sende var gibi canım
seninkinde var gibi canom çünkü kırmızı çizgi çıkmış bende kırmızı çizgi falan çıkmadı yaptıktan 1 saat sonra baktım tek çizgiydi sabah atmak için baktım sarı çizgi vardı ilk testte yani farklı marka aldım yaptım erken gebelik aldım bi de çıkmadı tek çizgi erken gebelik olan net tek çizgi ama kaset testler 6.7 saat sonra sarı çizgi çıkarıyor neden anlamadım su tutunca o çizgi gidiyor kuruyunca geri geliyor bir de senin ikinci çizgi kaç dk da çıktı
2/3 saat sonra çıktı ben şok oldum ama sonra test yaptım aşırı aşırı silikti ben göremediğim çizgileri arkadaşlarım var falan dedi ama bilmiyorum yarın ya da öbür gün yapıcam yine bence yok ama umarım bardır