Gebelik testi fotoğrafı yorumlama yapar mısınız lütfen

ikibebebiranne

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
9
2
1
23
Kızlar merhaba ilk testi dün akşam yaptım 1 saat sonra baktım tek çizgiydi sabah kalktım böyle olmuştu ikinci ve üçüncü testi sabah yaptım tek çıktı ama kaset olanlar 6.7 saat geçtikten sonra çizgi oluyor su tutuyorum çizgi gidiyor kuruyunca geri geliyor kuruma çizgisi midir bu yardımcı olur musunuz lütfen

Aynı durumları bende yaşadım yarın adet olmam gerekiyor bakalım hamile miyim değil miyim ilk kez denedim ben de kuruma da olabilir ama benim daha netti sanki

Eklentiler

• IMG_5485.webp
    125,9 KB · Görüntüleme: 26
Aynı durumları bende yaşadım yarın adet olmam gerekiyor bakalım hamile miyim değil miyim ilk kez denedim ben de kuruma da olabilir ama benim daha netti sanki
Bence sende var gibi canım
seninkinde var gibi canom çünkü kırmızı çizgi çıkmış bende kırmızı çizgi falan çıkmadı yaptıktan 1 saat sonra baktım tek çizgiydi sabah atmak için baktım sarı çizgi vardı ilk testte yani farklı marka aldım yaptım erken gebelik aldım bi de çıkmadı tek çizgi erken gebelik olan net tek çizgi ama kaset testler 6.7 saat sonra sarı çizgi çıkarıyor neden anlamadım su tutunca o çizgi gidiyor kuruyunca geri geliyor bir de senin ikinci çizgi kaç dk da çıktı

Maalesef 10 dakikadan sonrasini baz almayın kuruma çizgisi oluyor çünkü 2 gün sonra tekrar test yapın

Eklentiler

• IMG_5522.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 16
bu testler maalesef ilk 10 dakika sonrası kuruma çizigisinden de çift çizgi gösterir negatif gösteriyor regl tarihine çok var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…