- 21 Ocak 2020
- 184
- 86
- 18
- 34
Gozukuyor fotodaki gbicanım ışığa tuttuğunda silik çizgi net görünüyor mu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gozukuyor fotodaki gbicanım ışığa tuttuğunda silik çizgi net görünüyor mu![]()
Hayırlısı canım benimcanım valla ümitlenmiyorum verecek olan Mevlam her türlü yine verir heleki nasipte varsaadet olamadım ya ondan stresliyim olsam rahatlicam
![]()
Insallah![]()
Gozukmuyormucanım ışığa tuttuğunda silik çizgi net görünüyor mu![]()
saol canımHayırlısı canım benim![]()
inşallah hayırlısı olurGozukuyor fotodaki gbi
Insallah aminnninşallah hayırlısı olurRabbim isteyen herkese versin
![]()
Evet canım beyaz olur yani net bir beyazsaol canımbu testlerin kendi çizgisi genelde beyaz oluyor demi ışığa tutunca görünmez heralde demi
![]()
hani sizde yaptım silikti demiştiniz ya çokmu silikti hayalet çizgimiydiEvet canım beyaz olur yani net bir beyaz
Evet canım bak yok gibi bişey bide erken gebelik testi olmasına rağmen ama bak biraz daha net olan testi o hayalet gibi olan testten 5 6 gün sonra yapmıştımhani sizde yaptım silikti demiştiniz ya çokmu silikti hayalet çizgimiydi![]()
canım o hayalet çizgiyi nasıl farkettinEvet canım bak yok gibi bişey bide erken gebelik testi olmasına rağmen ama bak biraz daha net olan testi o hayalet gibi olan testten 5 6 gün sonra yapmıştım![]()
Ya rabbim hayalette olsa Bi şekilde gösteriyor işte mücizemizi çok şükür bin şükürcanım o hayalet çizgiyi nasıl farkettin![]()
kimse inanmıyor amaYa rabbim hayalette olsa Bi şekilde gösteriyor işte mücizemizi çok şükür bin şükür![]()
Anneler hisseder sen hislerine güven tekrarla canım iyi haberlerini bekliyorumkimse inanmıyor amasen öyle gördün falan diyolar
Allah ın mucizesi işte bi şekilde gösteriyor
ben testi cuma tekrarlicam canım sonucu paylaşırım inşallah
![]()
üç aylardayız canım çokca dua et olur muAnneler hisseder sen hislerine güven tekrarla canım iyi haberlerini bekliyorum![]()
Ederim tabiki canım rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahüç aylardayız canım çokca dua et olur mubana ve tüm kardeşlerimize inşallah
![]()
değerden pek anlamam ama hamilesin galibaMerhaba kan tahlilim cikti 43.65