Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet silik çizgi var canımMerhabalar adetime 10 gun falan var erken test yapiyim dedim sabah yaptm silik oglen yaptm silik sizce ??????
canım bir kaç gün daha geçsin testi tekrar et daha belirginleşirSabah yaptigim buda
Kanda zaten belli olck varmi yokmucanım bir kaç gün daha geçsin testi tekrar et daha belirginleşir
Senin sonuç ne oldu canımcanım bir kaç gün daha geçsin testi tekrar et daha belirginleşir
Var gibi kuzumSabah yaptigim buda
Bekliyorum canım ya adet olmadımSenin sonuç ne oldu canım
Test yapmadınız mı tekrarBekliyorum canım ya adet olmadım![]()
Canım ya çok takıntı haline geliyor çizgi varmı yokmu diyeTest yapmadınız mı tekrar![]()
canım ben klomen kullandım çatlatma iğnemi vurdurdum ocak ayında ve adet oldum o ay . Acaba onlar adet gecikmesi yapar mıTest yapmadınız mı tekrar![]()
Çatlama iğnesi olan çok insan gördüm burda ama hiç adet geçikmesi yaptı diyeni de duymadım ben kuzum ve açıksası çok ümitlendimek istemem ama testin de bana pozitif gibi geldi benimde adetime 3 gün kala 5 6 gün kala böyleydi bana test bozuk kuruma cizgisi dediler ama adetim 3 4 gün geçince tekrar test yaptım ve daha netticanım ben klomen kullandım çatlatma iğnemi vurdurdum ocak ayında ve adet oldum o ay . Acaba onlar adet gecikmesi yapar mı![]()
canım valla ümitlenmiyorum verecek olan Mevlam her türlü yine verir heleki nasipte varsaÇatlama iğnesi olan çok insan gördüm burda ama hiç adet geçikmesi yaptı diyeni de duymadım ben kuzum ve açıksası çok ümitlendimek istemem ama testin de bana pozitif gibi geldi benimde adetime 3 gün kala 5 6 gün kala böyleydi bana test bozuk kuruma cizgisi dediler ama adetim 3 4 gün geçince tekrar test yaptım ve daha netti![]()
InsallahVar gibi kuzum![]()
InsallahVar gibi kuzum![]()
AynenKanda zaten belli olck varmi yokmu
canım hangi marka test elindekiMerhabalar adetime 10 gun falan var erken test yapiyim dedim sabah yaptm silik oglen yaptm silik sizce ??????
Laboqucikcanım hangi marka test elindeki![]()
canım ışığa tuttuğunda silik çizgi net görünüyor muLaboqucik