Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben düzensiz adet gördüğüm için tam belli olmuyor adetimÇok yeni gebeliklerde öyle çıkabiliyor. Benim ilişkinin üzerinden 1 hafta geçmiş, henüz gecikmemişken 2. çizgi silik çıkmıştı. Siz geciktiniz mi? Benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Net bir çizgi görünceye kadar kendinizi çok kaptırmayın derim, umarım sağlıklı bir gebelik olur![]()
geç yumurtlama oluyor genelde ondan adetim hrp gecikiyordu ama bu ay farklı belirtim var ve testte öyle çıkınca acaba mıı dedim11 gün geciktiyseniz normalde daha belirgin bir çizgi olması gerekirdi. Ama emin de olamıyorsunuz, geç yumurtlama gibi durumlar da olabilir, en iyisi yarın kan tahlili yaptırıp değeri görmek![]()
İçinde birşey var onun gölgesi o aç içini bak anlarsın ışığa tutmadan bakın derimYaptığım test bu![]()
testi kaç gün sonra yine tekralamalıyım acabaTest bitiş yerinde bile gölgelik var o çizgi degil cnm seni üzmek gibi olmasın da
ama belirtilerim var canımAçıkçası bende başka hiçbir belirti olmadı, fark ettiğimin ertesi günü gitti zatenerken belirtiler herkeste olmayabilir ya da psikolojik de olabilir.
2 gün sonra tekrarlıyabilirsin tavsiyem ilk idrarınla canımtesti kaç gün sonra yine tekralamalıyım acabaadet olmadım canım ya
Allah razı olsun canım2 gün sonra tekrarlıyabilirsin tavsiyem ilk idrarınla canım
Allahım gönlüne göre versin inşallah
Kıyamam sana üzüldüm simdi umarım rabbim en kısa zamanda versin allah hepimizden razı olsun testlerin kitabını yazıcam 25 yasımdaAllah razı olsun canımayy böyle çizgiyi görünce bile delirmiştim sevinçten ama olsun ihtimali bile güzel yaa
![]()
Eczacı kesin zengin olmuştur testin sayfaları uzunsaKıyamam sana üzüldüm simdi umarım rabbim en kısa zamanda versin allah hepimizden razı olsun testlerin kitabını yazıcam 25 yasımdaokadar yaptımki 2 kızım var
İnternetten toplu alıyordum ben tanesi 50 yada 70 kuruşa geliyordu daha iyidi 50lik sipariş veriyordum yaklaştıkça 10 günden başlıyordum her gün yapmaya her ayEczacı kesin zengin olmuştur testin sayfaları uzunsa![]()
inşallah canım Rabbim tez zamanda versin
![]()
ben daha bugün test yapmayla kafamı yormuşum olmayan çizgiye sevinmişimİnternetten toplu alıyordum ben tanesi 50 yada 70 kuruşa geliyordu daha iyidi 50lik sipariş veriyordum yaklaştıkça 10 günden başlıyordum her gün yapmaya her aytavsiye ederim netten al
Müptelası oluyorsun toplu alıncaben daha bugün test yapmayla kafamı yormuşum olmayan çizgiye sevinmişimtoplu testte kafayı sıyırırım
![]()