• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi 😋

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.043
1.212
133
Arkadaşlar bişey sorabilir mym 🤗 gebelik testi yaptım 2.çizgi çok silik yani hayalet bir çizgi ve ışığa tutunca çok net ☺️ sizce yanıltma ihtimali var mı :dondurma:

Çok yeni gebeliklerde öyle çıkabiliyor. Benim ilişkinin üzerinden 1 hafta geçmiş, henüz gecikmemişken 2. çizgi silik çıkmıştı. Siz geciktiniz mi? Benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Net bir çizgi görünceye kadar kendinizi çok kaptırmayın derim, umarım sağlıklı bir gebelik olur 😊

Çok yeni gebeliklerde öyle çıkabiliyor. Benim ilişkinin üzerinden 1 hafta geçmiş, henüz gecikmemişken 2. çizgi silik çıkmıştı. Siz geciktiniz mi? Benimki kimyasal gebelikle sonuçlandı. Net bir çizgi görünceye kadar kendinizi çok kaptırmayın derim, umarım sağlıklı bir gebelik olur 😊
ben düzensiz adet gördüğüm için tam belli olmuyor adetim 🙂 şimdi net bişey dersem kendimde yanılmış olurum kaç gün geciktiğim konusunda 🙂 11 gün diye saydım ama düzensiz adet gördüğüm için net hesaplayamıyorum . Belimde ağrım var göğüslerim 2 gündür hassas ve ağrıyor , sağ ayağımın altına anlık sıcak basıp geçiyor anlam veremedim ya 🙂

11 gün geciktiyseniz normalde daha belirgin bir çizgi olması gerekirdi. Ama emin de olamıyorsunuz, geç yumurtlama gibi durumlar da olabilir, en iyisi yarın kan tahlili yaptırıp değeri görmek 😊

11 gün geciktiyseniz normalde daha belirgin bir çizgi olması gerekirdi. Ama emin de olamıyorsunuz, geç yumurtlama gibi durumlar da olabilir, en iyisi yarın kan tahlili yaptırıp değeri görmek 😊
geç yumurtlama oluyor genelde ondan adetim hrp gecikiyordu ama bu ay farklı belirtim var ve testte öyle çıkınca acaba mıı dedim 🤗

Yaptığım test bu ☺️

Eklentiler

• P_20200302_170901_1.jpg
    P_20200302_170901_1.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 188
Açıkçası bende başka hiçbir belirti olmadı, fark ettiğimin ertesi günü gitti zaten 😄 erken belirtiler herkeste olmayabilir ya da psikolojik de olabilir.

Test bitiş yerinde bile gölgelik var o çizgi degil cnm seni üzmek gibi olmasın da

Eklentiler

• Screenshot_20200302_204442.jpg
    Screenshot_20200302_204442.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 178
Allah razı olsun canım 😘 ayy böyle çizgiyi görünce bile delirmiştim sevinçten ama olsun ihtimali bile güzel yaa 🤗🤗
Kıyamam sana üzüldüm simdi umarım rabbim en kısa zamanda versin allah hepimizden razı olsun testlerin kitabını yazıcam 25 yasımda 🤣 okadar yaptımki 2 kızım var

Kıyamam sana üzüldüm simdi umarım rabbim en kısa zamanda versin allah hepimizden razı olsun testlerin kitabını yazıcam 25 yasımda 🤣 okadar yaptımki 2 kızım var
Eczacı kesin zengin olmuştur testin sayfaları uzunsa 😂 😂😂 inşallah canım Rabbim tez zamanda versin 🤗

Eczacı kesin zengin olmuştur testin sayfaları uzunsa 😂 😂😂 inşallah canım Rabbim tez zamanda versin 🤗
İnternetten toplu alıyordum ben tanesi 50 yada 70 kuruşa geliyordu daha iyidi 50lik sipariş veriyordum yaklaştıkça 10 günden başlıyordum her gün yapmaya her ay🤣 tavsiye ederim netten al

İnternetten toplu alıyordum ben tanesi 50 yada 70 kuruşa geliyordu daha iyidi 50lik sipariş veriyordum yaklaştıkça 10 günden başlıyordum her gün yapmaya her ay🤣 tavsiye ederim netten al
ben daha bugün test yapmayla kafamı yormuşum olmayan çizgiye sevinmişim 😂😂 toplu testte kafayı sıyırırım 😂😂😂

Back