- 26 Kasım 2020
- 33
- 11
- 1
- 24
- Konu Sahibi anonim1330
-
Ol ol negatif sonucunşimdi ben ilişkiden 1 ay sonra idrar testi yaptım sonucum negatif cıktı, ama emin olamıyorum
forumda yeniyim etiketleyemedim kusura bakmayın yazdıgımı göremediniz sanırımOl ol negatif sonucun
Hata oranı olsun olsun birinde olsun birden fazla yaptım diyorsun hepsinde de olmaz ki negatif canım sonucun maalesefinternette testlerin hata oranlarından bahsediliyor bide 2 kilo aldım 1 haftada normal beslenmeme ragmen
Bak ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı. Döllenme nedir ne zaman testte çıkar çıkmaz uzmanı oldum artık. Özrllikle burda okuya okuya. Emin ol hamile değilsin.forumda yeniyim etiketleyemedim kusura bakmayın yazdıgımı göremediniz sanırım
Hata oranı olsun olsun birinde olsun birden fazla yaptım diyorsun hepsinde de olmaz ki negatif canım sonucun maalesef
teşekkür ederim belirtilerim stresten olabilir mi kilo alma vs. vs. bu arada umarım en yakın sürede istediğiniz şeye kavuşursunuzBak ben 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum olmadı. Döllenme nedir ne zaman testte çıkar çıkmaz uzmanı oldum artık. Özrllikle burda okuya okuya. Emin ol hamile değilsin.
Kilo almanı yemene yorabilirsin hareketsizliğne metabolizmana falan 1 ay geçmiş üstünden negatif çıkmış ilişkiden 1 hafta sonra öğreniyo millet o testlerlepeki kilo almamı neye yorabilirim bide meme ucum kasınıyor internetten baktıgımda da malum bilgi kirliliği
teşekkür ederim malum evdeyiz fakat yinede spor yapmaya calısıyorum ev imkanlarıyla biraz daha içim rahatladıKilo almanı yemene yorabilirsin hareketsizliğne metabolizmana falan 1 ay geçmiş üstünden negatif çıkmış ilişkiden 1 hafta sonra öğreniyo millet o testlerlevalla gönlüne göre olsun ne diyim
Elbette stresten. Stres yaparsan regl düzenin de bozulur. Rahat ol.teşekkür ederim belirtilerim stresten olabilir mi kilo alma vs. vs. bu arada umarım en yakın sürede istediğiniz şeye kavuşursunuz
bu saatte yanıtınız için teşekkür ederimElbette stresten. Stres yaparsan regl düzenin de bozulur. Rahat ol.
sadece 1 keremi ilişki yaşadınız bu ay o zaman gebelik negatif çıkmışsa öyledir ama birden fazla ve adete yakin olup adetiniz geçti ise geç döllenme nedeni ile nagatif çıkabilir.şimdi ben ilişkiden 1 ay sonra idrar testi yaptım sonucum negatif cıktı, ama emin olamıyorum
sadece 1 keremi ilişki yaşadınız bu ay o zaman gebelik negatif çıkmışsa öyledir ama birden fazla ve adete yakin olup adetiniz geçti ise geç döllenme nedeni ile nagatif çıkabilir.
şimdi adet gününüz yakinmisöyle söyleyebiliriim bi kare adet oldum 3 gün sürdü az geldi adetten 1 hafta sonra test yaptım onda negatif cıkmıstı üstüne görmekten süpheleniyordum asıl
1.5 2 hafta olması lazımşimdi adet gününüz yakinmi
gebe olma ihtimaliniz geçen aya göre 0.bu ay degerlendirdiyseniz onu bilemem.1.5 2 hafta olması lazım
gebe olma ihtimaliniz geçen aya göre 0.bu ay degerlendirdiyseniz onu bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?