N Nurseldd Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 95 26 18 Eylül 2024 Konu Sahibi bsracplan #41 bsracplan .!.: Evet canım çizgi gözüküyor ama test yaptığın anda ilk 5 dakikası önemli. Tekrar test yap istersen Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum ilk 5 dk baktım hiç bişey yoktu dolaba koydum sabah aklıma geldi sabah baktım bu şekildeydi
bsracplan .!.: Evet canım çizgi gözüküyor ama test yaptığın anda ilk 5 dakikası önemli. Tekrar test yap istersen Genişletmek için tıkla... Kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum ilk 5 dk baktım hiç bişey yoktu dolaba koydum sabah aklıma geldi sabah baktım bu şekildeydi
B bsracplan Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2024 32 9 22 18 Eylül 2024 Konu Sahibi bsracplan #42 Nurseldd .!.: Kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum ilk 5 dk baktım hiç bişey yoktu dolaba koydum sabah aklıma geldi sabah baktım bu şekildeydi Genişletmek için tıkla... Anladım canım bi kaç gün daha geçsin regl olmazsan ya kan ver ya da erken gebelik testi yap
Nurseldd .!.: Kuruma çizgisi olduğunu düşünüyorum ilk 5 dk baktım hiç bişey yoktu dolaba koydum sabah aklıma geldi sabah baktım bu şekildeydi Genişletmek için tıkla... Anladım canım bi kaç gün daha geçsin regl olmazsan ya kan ver ya da erken gebelik testi yap