• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testi-Çok Çok Silik ikinci Çizgi

Hamile miyim ?

• Evet

OY: 11 44,0%
  • Hayır

OY: 14 56,0%

• Ankete Katılan
    25

Bilmesendeolur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
173
93
98
Merhaba Kızlar. Adetim iki gün gecikti. Bugün Gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi o kadar silik ki emin olamıyorum. Acaba ben öyle görmek istedim diye mi görüyorum bilmiyorum. Yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama yinede merak ettim. Fotoğrafı yükledim ama çok net çıkmadı. Bi bakar mısınız.

Bende çok silik görüyorum. Geç döllenmiş olabilir. Varsa da hayırlısı olsun inşallah tebrik ederim.

Ben göremedim karanlık görünüyor. Oğlum da adet günümde yapmıştım silik çıkmıştı. Resmi bi kere daha çekseniz

Ben de gördüm ama çok silik yarın kan tahlili yaptırın bence varsa çıkar hem de kesin sonuç alırsınız.

Çok karanlık çıkmış göremedim.. İnşallah gönlünüze göre versin Rabbim:)

Malesef çizgi o kadar silikki fotoğrafta hiç belli olmuyor.
anladım canım heyecanını tahmin ediyorum inşallah gelmiştir bebeğin çok güzel heyecanlar ben gece kalkıp yapmıştım uyuyamamıştım heyecandan ☺️kızımda adet günümü bir gün gece yapmıştım anında iki kırmızı çıkmıştı.

anladım canım heyecanını tahmin ediyorum inşallah gelmiştir bebeğin çok güzel heyecanlar ben gece kalkıp yapmıştım uyuyamamıştım heyecandan ☺️kızımda adet günümü bir gün gece yapmıştım anında iki kırmızı çıkmıştı.
Yaa ne güzel hemen sonucunu almak :KK16: İlk gebeliğiniz miydi hemen çizgiyi gördüğünüzde

İlk gebeliklerdede çok silik çıkıyo diye duymuştum bende. Bilemiyorum inşallah öyledir. Kendi göz yanılmam değildir :dua:
öyle değil hamile kaldığın süre ile alakalı bence çünkü toplam da üç defa hamile kaldım ilk testler çok kırmızı çıktı. Üçüncü hamileliğim oğlumda varla yok arası bi çizgi çıkmıştı.

Oğlum da böyleydi hatta siteye eklemiştim
:anneadayı:

Eklentiler

• Screenshot_20171103-001136.png
    Screenshot_20171103-001136.png
    128,5 KB · Görüntüleme: 2.609
öyle değil hamile kaldığın süre ile alakalı bence çünkü toplam da üç defa hamile kaldım ilk testler çok kırmızı çıktı. Üçüncü hamileliğim oğlumda varla yok arası bi çizgi çıkmıştı.
Benim çizgim Şeffaf gibi birşey pembemsi bi renk bile değil ama geç döllenme olabilir mi acaba yoksa ben öyle görmek istiyorum diye mi gördüm bilemedim

Back