- 25 Şubat 2022
- 1.264
- 1.346
- 63
- 25
- Konu Sahibi Gecekusum999
-
Yaa masallah bakalım bende duruma göre olumsuz da olsa yazarım insallah hayırlısı olsun ya :)Şöyle öylesine 5 gğn önceden yapmıştım elimde geçen aydan kalan bir test vardı. Çok silikti kuruma çizgisi dedim geçtim. 4. Gün yine öyleydi, 3. Gün daha belirgindi yine kuruma çizgisi dedim hiç inanmadım hatta fotoğrafını çektim konu açtım telefonda az belli oluyordu. Kızlar bana hamile olduğumu söyleyince inanamadım ertesi gün yani 2 gün kala yaptığım test bu sefer bariz belli idi kan testi verdim 193 çıkmıştı. Çizgi adet günümde ise kıpkırmızı olmuştu.
Haklısın inşallah sağ salim doğar bebeklerimizİnşallah, yani adetim 2 gün geçti. Çok şükür öğrendiğimden beri ne bir kanama ne şiddetli bir sancı yaşamadım. Normal bebeğin yer yaptığı ufak adet sancıları oluyor arada çorap giyiyorum sıcak tutuyorum geçiyor. İlk hamileliğim ama çok strese girip evham yapmak istemiyorum. Ömrü varsa zaten benimle olacak
Güzel haberlerle gelirsin inşallahYaa masallah bakalım bende duruma göre olumsuz da olsa yazarım insallah hayırlısı olsun ya :)
Maşallah hamilesinizzKızlar dayanamadım akşam tekrar test yaptım böyle çıktı 2 dakikada bu seferkalbim çarpıyor heyecandan umarım bu testler beni yaniltmiyordur..
Aksam bile bu kadar belirginKızlar dayanamadım akşam tekrar test yaptım böyle çıktı 2 dakikada bu seferkalbim çarpıyor heyecandan umarım bu testler beni yaniltmiyordur..
artık test yapma zaten:) ılk yaptıgın da net pozıtıftı:) sonrakı da baya koyulasmıs bence:)Kızlar bir de erken gebelikte testi yaptım önceki testlerim biraz eskiydi yeni aldım denedim ve bu şekilde çıktı cuma günü kan vericem inşallah
Demi yeter bu kadar yaptığımartık test yapma zaten:) ılk yaptıgın da net pozıtıftı:) sonrakı da baya koyulasmıs bence:)
Tebrik ederim canım benimKızlar bir de erken gebelikte testi yaptım önceki testlerim biraz eskiydi yeni aldım denedim ve bu şekilde çıktı cuma günü kan vericem inşallah
Bat ne zamandı canımDemi yeter bu kadar yaptığımkan vermeyi bekliyorum cuma günü daha net belli olur inşallah hayırlısıyla
Teşekkürler demek için erken mi bilmiyorum ama çook teşekkürlerTebrik ederim canım benim
testıne gore bıraz erken yumurtlamıssın.bat degısecek yuksek ıhtımal 3 4 gun:)Teşekkürler demek için erken mi bilmiyorum ama çook teşekkürler10 11 Temmuz gibi adet olmam gerekiyor henüz 7 gün var
Garip bir şekilde nefessiz kalıyorum ya kanı hemen versem çıkar mı normal zamanda 7 gün olarak hesaplanmıştım çünkütestıne gore bıraz erken yumurtlamıssın.bat degısecek yuksek ıhtımal 3 4 gun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?