- 7 Kasım 2019
- 5.673
- 1
- 5.318
- 198
- Konu Sahibi Gecekusum999
ıdrarda cıkan kanda haylı haylı cıkar :)Garip bir şekilde nefessiz kalıyorum ya kanı hemen versem çıkar mı normal zamanda 7 gün olarak hesaplanmıştım çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıdrarda cıkan kanda haylı haylı cıkar :)Garip bir şekilde nefessiz kalıyorum ya kanı hemen versem çıkar mı normal zamanda 7 gün olarak hesaplanmıştım çünkü
Yaa tamam insalalhıdrarda cıkan kanda haylı haylı cıkar :)
Tebrikler canımKan verdim 2 saat önce sonucum 62.t çıktı kızlaar çok şükür Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum...
Tekrar verecek misin canım sat ne zamandı bu aradaaKan verdim 2 saat önce sonucum 62.t çıktı kızlaar çok şükür Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum...
Evet cuma tekrar test vericem nasipse 10 11 temmuz :)Tekrar verecek misin canım sat ne zamandı bu aradaa
Yok bat değil son adet tarihiEvet cuma tekrar test vericem nasipse 10 11 temmuz :)
14 HaziranYok bat değil son adet tarihi
Kan verdim 2 saat önce sonucum 62.t çıktı kızlaar çok şükür Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum...
Kurumadan önceki halinde silik var. Reglime 7 gün kala bu şekilde öğrenmiştim. Erken gebelik testiyle net çizgi görürsünüz bence. Hayırlı olsun :)Merhaba kızlar, sat 2 Temmuz. Şuan adetime 8 gün var. Bu aralar minik minik belli belirsiz baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdiğim yiyecekleri canım istemiyor. Özellikle tatlıyı cok sevdiğim halde şimdi sanki tiksiniyorum gibi hep tuzlu ekşi yemek istiyorum. Kasık ve karın ağrım başladı, şiddetli ishal var, adetime 8 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım ama çok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim fotoğrafları yüklüyorum. Biri ilk 5 dk içinde, çok belirsiz çizgi var gibi diğeri yarım saat sonra muhtemelen kuruduktan sonrası. Kuruduktan sonra baya net görünüyor normalde kuruma sonrası dikkate alınmaz ama daha önceki testlerimde kuruduktan sonra böyle kırmızılık olmamıştı. Yarın da evlilik yıldönümümüz, çok güzel hediye olur belki diye yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum ama erken mi sizce?
Kurumadan önceki halinde silik var. Reglime 7 gün kala bu şekilde öğrenmiştim. Erken gebelik testiyle net çizgi görürsünüz bence. Hayırlı olsun :)
Maşallah bebiş geliyordur inşallah, kan verip sonucunu bizimle de paylaşın lütfenMerhaba kızlar, sat 2 Temmuz. Şuan adetime 8 gün var. Bu aralar minik minik belli belirsiz baş dönmelerim oluyor. Hafiften bulantı gibi mide hassasiyetim var. İştahsızlık var, sevdiğim yiyecekleri canım istemiyor. Özellikle tatlıyı cok sevdiğim halde şimdi sanki tiksiniyorum gibi hep tuzlu ekşi yemek istiyorum. Kasık ve karın ağrım başladı, şiddetli ishal var, adetime 8 gün olmasına rağmen dayanamadım test yaptım ama çok istiyorum diye beynim bana oyun mu oynuyor bilemedim fotoğrafları yüklüyorum. Biri ilk 5 dk içinde, çok belirsiz çizgi var gibi diğeri yarım saat sonra muhtemelen kuruduktan sonrası. Kuruduktan sonra baya net görünüyor normalde kuruma sonrası dikkate alınmaz ama daha önceki testlerimde kuruduktan sonra böyle kırmızılık olmamıştı. Yarın da evlilik yıldönümümüz, çok güzel hediye olur belki diye yarın kan testi vermeye gitmeyi düşünüyorum ama erken mi sizce?