• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi böyle çıkarmı?

zsnn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
4.007
3.234
723
az önce gebelik testi yaptım ekranda gebeliği belirten çizgi yatay duruyo yani iki çizgi çıktı I / şeklinde bu ne şimdi böle bişeyle karşılaşan varmı.dün de bi test yaptım önce negatif 20 dakika sonra bi baktım iki çizgi olmuş 2 saat sonra ikinci çizgi dahada koyulaşmıştı tabi bunu dikkate almadım ama bu günkü garip değilmi

az önce gebelik testi yaptım ekranda gebeliği belirten çizgi yatay duruyo yani iki çizgi çıktı I / şeklinde bu ne şimdi böle bişeyle karşılaşan varmı.dün de bi test yaptım önce negatif 20 dakika sonra bi baktım iki çizgi olmuş 2 saat sonra ikinci çizgi dahada koyulaşmıştı tabi bunu dikkate almadım ama bu günkü garip değilmi

Bence de baska marka test ile tekrar dene

son yaptığın test bozuktur muhtemelen. bende de bir kez çıkmıştı ama hamile değildim zaten. ilk yaptığın testlerin sonradan koyulaşmasını göz ardı etme. kesinlikle daha kaliteli bir marka al ve tekrarla. bize de haber verirsen seviniriz.

teşekkür ederim arkadaşlar en iisi kan testi yaptırmak sanırım.

inşallahh.:) bu arada az önce meraktan çöpteki teste baktım o eğri çizgi gitmiş yerine gayet güzel net pembe çizgi çıkmış.sanki testte sorun yokmuşta pozitif çizgi çıkmış gibi.heyy allahım kafayı yedim heralde.dünkü testte 20 dakkika falan sonra öle olmuştu.aslında en iiisi çöpe bakmamak:)

Adet günün geçmediyse henüz belki ondan geç çıkıyordur ikinci çizgi bu ay herhangi bir ilaç kullanmışmıydın klomen yada gonal-f gibi yumurta uyarıcı ilaçlarda bazen gebelik testini pozitif gösterebiliyormuş negatif olmasına rağmen

adetim dün olması gerekiodu normalde çok düzenlidir. hiç bir ilaçta kullanmıyorum

Buralardamısınn aynısı banada oldu tekrar denediğinde gebelik varmıydı

Merhaba arkadaşlar ben adetimden iki gün önce test yaptım silik çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım koyu çift çizgi çıktı kan tahlili verdim adet günümde sonuç 32,44 doktorum çok düşük hcg tekrarlayalım dedi sizce gebelik varmıdır

Merhaba arkadaşlar ben adetimden iki gün önce test yaptım silik çift çizgi çıktı ertesi gün yine yaptım koyu çift çizgi çıktı kan tahlili verdim adet günümde sonuç 32,44 doktorum çok düşük hcg tekrarlayalım dedi sizce gebelik varmıdır

Vardır:)
Vardır :)

Benim görümcem adet günü 7 ile bende 34le öğrenmiştim.
Onun kızı doğdu benim oğlumda 21 haftalıkken erken doğdu. Yani sayılara takılmayın artış önemli. Hayırlısı olsun inşallah

Benim görümcem adet günü 7 ile bende 34le öğrenmiştim.
Onun kızı doğdu benim oğlumda 21 haftalıkken erken doğdu. Yani sayılara takılmayın artış önemli. Hayırlısı olsun inşallah
İnşallah Allah hayırlısını versin pandemiden dolayı sürekli hastaneye gidilmiyor yoksa saatbaşı kan vermeye gidicem 😃

Back