Hafta sonuydu doktora gitmedim birde reglini bekle demişti doktor. Ama şuan ümitlendim çok az kahverengi akıntı geldi sabaha kadar regl olmazsam hastaneye koşacağım yerleşme kanaması olabilir :)
Kızlar adetime 5 gün var 3 gün bir anda midem bulandi istiğfar ettim arada başım fln donuyo daha önceki zamanlarda 3 4 ay öncesindeki kan testlerinde beta hcg değerlerim hep 0.100 çıkıyodu...şimdi bu belirtilerden sonra şüphelendim ve test yaptırdım dün ve bugün 2.0 çıktı.. ilk defa 2 çıktı...sizce adete kadar yükselir mi neden 0 değilde 2 mesela böyle olupta hamile.oldugunu öğrenen varmi
Kızlar adetime 5 gün var 3 gün bir anda midem bulandi istiğfar ettim arada başım fln donuyo daha önceki zamanlarda 3 4 ay öncesindeki kan testlerinde beta hcg değerlerim hep 0.100 çıkıyodu...şimdi bu belirtilerden sonra şüphelendim ve test yaptırdım dün ve bugün 2.0 çıktı.. ilk defa 2 çıktı...sizce adete kadar yükselir mi neden 0 değilde 2 mesela böyle olupta hamile.oldugunu öğrenen varmi
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bayramlar kızlar :)) ben bir şey sormak istiyorum benim adetim 7 gün önce bitti 2 nisan ertesi günü yumurtlamam korunmasız ilişkim oldu adetime 7 gün var 21 gün döngüm şuan dün gece saat 3 gibi kahve pembe akıntım oldu gelmedi şuan da geliyor ama çok az öyle akmıyor iç çamaşırım kirlenmiş sadece ne oluyor bu sizce