Gebelik testi bakarmısınız ?

Hamilemiyim ?

• Ankete Katılan
    43
Cok sevindim adına canım benim Bekliyorun sabırsızlıkla

Selam kızlar ,adetimin 25.günü evde normal test vardı yaptım ama ben hayal mi görüyorum bi baksanız hayalet çizgi mi ne ondan görüyorum ama yanılıyorum sanırım

Eklentiler

• IMG_8300.JPG
    29,3 KB · Görüntüleme: 1.081
  • IMG_8303.JPG
    15,1 KB · Görüntüleme: 953
Selam kızlar ,adetimin 25.günü evde normal test vardı yaptım ama ben hayal mi görüyorum bi baksanız hayalet çizgi mi ne ondan görüyorum ama yanılıyorum sanırım
Cnm var gibi geldi bana ama çok silikte olsa görünüyor hayırlısı olsun inşallah

cift cizgi canım cok dikkatli bakınca belli oluyor allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin daha ne bel ağrıları cekeceksin annesi biraz büyüsün :)[/QUOTE]

Son düzenleme:
Daha yeni sanırım o yüzden böyle çıkmış hayırlı olsun

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Canım başta benim de böyleydi hatta benim ultrasondan sonra net çizgi çıktı kan testi yaptırdın mı

Kızlar selam adetimin 25.günü erken gebelik testi yaptım sizce sonuç ?

Eklentiler

• IMG_8817.JPG
    19,7 KB · Görüntüleme: 672
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…