- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 42
Canım fotoğraf ışığı cok kötü belli olmuyor güzel bir ışıkta tekrar çeker misin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım fotoğraf ışığı cok kötü belli olmuyor güzel bir ışıkta tekrar çeker misin.
Silik bir çizgi gorunuyor canim, kac gun gecti adetinden?
Bugun adet günüm normalde olmadım henüz.Silik bir çizgi gorunuyor canim, kac gun gecti adetinden?
Hadi hayırlısı inşallah olmazsin mucizen seninledir arkadaşım.Bugun adet günüm normalde olmadım henüz.
3 aydır 25 günde oluyorum ,gecıkBugun adet günüm normalde olmadım henüz.
inşallah canım sagolasın ilk hiç birşey çıkmadı direk negatiftir.sonra yay seklinde 1 çizgi daha en son baktığımda böyleydi,dedim dalga geçiyor test benimleHadi hayırlısı inşallah olmazsin mucizen seninledir arkadaşım.
Aaa ilk 5dk icinde çıkmadı mı canim.3 aydır 25 günde oluyorum ,gecık
inşallah canım sagolasın ilk hiç birşey çıkmadı direk negatiftir.sonra yay seklinde 1 çizgi daha en son baktığımda böyleydi,dedim dalga geçiyor test benimle
ben de biraz once negatifi gordumBen ovulasyon testini Laboquick marka 30 adetli alırken yanında 6adet gebelik testi mevcuttu.
Adetten 3gun önce bakan gözün kör olacağı bir silik çizgi gördüm 5dk içinde.
Erken gebelik testlerinin tamamen para tuzağı olduğunu düşünüyorum cok kişiyi hamile iken negatifi gördüğünü okudum.
Erken gebelik testi ile mi arkadasim.ben de biraz once negatifi gordum
evet 6 gun gecikme erken gebelik testinde cikmama ihtimali var mi gec dollenme felan yani 34. gundeyimErken gebelik testi ile mi arkadasim.
6gecikmeye ragmen cikar diye sanıyorum ama bilmiyorum canim. En iyi kan testi ver sen.evet 6 gun gecikme erken gebelik testinde cikmama ihtimali var mi gec dollenme felan yani 34. gundeyim
tesekkur ederim cevabiniz icin. regl oluyorum gibi bir dahaki aya nasip6gecikmeye ragmen cikar diye sanıyorum ama bilmiyorum canim. En iyi kan testi ver sen.
Hamile misiniz merak ettimBenim de adetime 5 gün vardı bugün işten geldim dayanamadım ama heran adet olacakmışım hissi mevcut deneyeyim Bi test dedim ve sonuç