Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yanlış anlama ama insallah hamilesindir fakat aramızda 20 dakkka sonra silik çıktı diyen bile var testlerin arkasında bile 5 dakıka dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor inşallah gebesindir ama çok silikArkadaşlar merhaba sabah yaptigim testimde çizgi var görünüyor net olarak ama aksam yaptığım negatif çıktı sizce hangisine inanayim. . Bugün adet günüm ama hala olmadım Eki Görüntüle 1340573
Canım yanlış anlama ama insallah hamilesindir fakat aramızda 20 dakkka sonra silik çıktı diyen bile var testlerin arkasında bile 5 dakıka dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor inşallah gebesindir ama çok silik
hayırlı olsun canım darsısı başımızaMerhaba canım geçen aydi bu testim gebe degildim. 1 gün gecikmeyle adet gördüm fakat o adet son oldu bu ay hamileyim hemde 6 test ile sabitlendi :) Allah kucağımıza almayi nasip etsin.
hayırlı olsun canım darsısı başımıza
Hayırlı olsun canım,benimde 27 ocak ta adet olmam gerekiyodu olmadım,29 ocakta idrar testi yaptım negatif,acaba erkenmi yaptım.Merhaba canım geçen aydi bu testim gebe degildim. 1 gün gecikmeyle adet gördüm fakat o adet son oldu bu ay hamileyim hemde 6 test ile sabitlendi :) Allah kucağımıza almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım,benimde 27 ocak ta adet olmam gerekiyodu olmadım,29 ocakta idrar testi yaptım negatif,acaba erkenmi yaptım.