• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik testi bakar mısınız

tooches

Şükürler olsun meleğim kollarımda :)
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
1.140
911
133
Arkadaşlar merhaba sabah yaptigim testimde çizgi var görünüyor net olarak ama aksam yaptığım negatif çıktı sizce hangisine inanayim. . Bugün adet günüm ama hala olmadım
IMG-20141217-WA0007.jpg

Umudunu kırmak istemem ama yok gibş. O çizgi pembe olmalı. Aynısı bana da oldu hatta ben de konu açmıştım ama gebe değildim. Asitli idrar çizginin yerini belli ediyor sadece. Umarım ben yanılırım da hamilesindir. Regl olmazsan 2 gün sonra tekrar et canım.

o çizgi ilk 5 dk da çıktıysa hamilesin canım. beklemekten sararmış silik çizgi sonuçta. akşam çıkmamasının nedeni de sabah ilk idrarda hcg hormonu daha yoğun olur ondandır. sen sabah tekrarla testini. yine silik çizgi çıkarsa kan testi yaptır.

canm var gibi ama sanki bu test biraz beklemiş hemen çekmemişsin fotoğrafı beklettikten sonra çıktıysa olmayabilirde

Yaptım işe gittim aksam geldiğimde gördüm canım umursamadan yaptığım için başında beklemedim bile. Hayırlısı olsun yarın belli olur.

Arkadaşlar merhaba sabah yaptigim testimde çizgi var görünüyor net olarak ama aksam yaptığım negatif çıktı sizce hangisine inanayim. . Bugün adet günüm ama hala olmadım Eki Görüntüle 1340573
Canım yanlış anlama ama insallah hamilesindir fakat aramızda 20 dakkka sonra silik çıktı diyen bile var testlerin arkasında bile 5 dakıka dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor inşallah gebesindir ama çok silik

Canım yanlış anlama ama insallah hamilesindir fakat aramızda 20 dakkka sonra silik çıktı diyen bile var testlerin arkasında bile 5 dakıka dan sonra çıkan sonuçları dikkate almayın diyor inşallah gebesindir ama çok silik

Merhaba canım geçen aydi bu testim gebe degildim. 1 gün gecikmeyle adet gördüm fakat o adet son oldu bu ay hamileyim hemde 6 test ile sabitlendi :) Allah kucağımıza almayi nasip etsin.

Merhaba canım geçen aydi bu testim gebe degildim. 1 gün gecikmeyle adet gördüm fakat o adet son oldu bu ay hamileyim hemde 6 test ile sabitlendi :) Allah kucağımıza almayi nasip etsin.
hayırlı olsun canım darsısı başımıza

Hayırlı olsun canım,benimde 27 ocak ta adet olmam gerekiyodu olmadım,29 ocakta idrar testi yaptım negatif,acaba erkenmi yaptım.

Hayırlı olsun canım,benimde 27 ocak ta adet olmam gerekiyodu olmadım,29 ocakta idrar testi yaptım negatif,acaba erkenmi yaptım.

geç döllenme olduysa erken canım. Ama adetin geçmiş . Benim soyle oldu en son 18 aralıkta adet gördüm 13 ocakta öğrendim Test ile sonra kan verdim. Eğer şüphen varsa yarın sabah testi tekrarla çokta silik ciksà kesin gebelik vardır.

Back