Gebelik testi ASLA PRODOCTOR MARKA ALMAYIN!!!

sen yınede ıcını ferah tut canım dınlen bol bol.bılemezsın kımyasal olacagını yada olmayacagını.kendıne dıkkat et beebgın tutunsun sana sıkcıa
su an acık pembe gıbı geldı ya da ben takıntı yaptım delırıyorum cısımı yapıp sureklı sılıyorum. kımyasal olsa kırmızı mı olurdu

Yaa cok uzuldum ben hamileligimi bu testle ogrenmistim aninda cikardi emin olmayip birkac test daha yapmistim dogruydu ayni gun kan verdim teyit ettim predictor du yanlis hatirlamiyorsam o yanlis cikariyor basima geldi fiyat olarak o daha pahalli aslinda ama bilemiyorum ...

Ben de aynı durumu predictorda yaşadım. Silik çizgiden sonra koşa koşa kan verdim negatif Bu testlere güvenim de kalmadı artık. Olmadı adet oldum. En iyisi bekleyip kan vermekmiş ben de bunu tecrübe edindim

Aynısını ben de yaşadım yıkım olmuştu insanların Umutlarıyla oynuyorlar

Kanka ben sana demedim mi ben çıkıp eczaneden alana kadar daha önce elime geçer diye hahahhahaj Papatyamaviss
Ama bendeki olan canım ateş ölçerim hiç de bozuk değilmiş aynı ölçümü yapıyor resmen boşuna ateş ölçer almış oldum artık bir gün biriyle ölçerim bir gün biriyle sıkıldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…