- 14 Mayıs 2021
- 4.772
- 9.645
-
- Konu Sahibi imagination forever
Aynısı bana oldu.Kızlar malesef bı talıhsızlıgı sızlerede yazayımda bu sacma markadan almayın.adet gunume 1 gun kala eczaneden prodoctor almıstım.ve sonuc aşagıda gordugunuz gıbı cıkmış.Sonra sabaha koşa koşa kan verdım ve koca bir sıfır beta! o yuzden erken gebelık testı alacaksanız parayı fazla verın predıctor marka alın.sabah sabah canım sıkıldı gercekten.
Ne dıyım kuzum ya yorum bıle yapamıyorum cok sınırlendım bıda test yapmam zaten artık.dırek adet gecerse 3,4 gun kan verrım.bızımdr moralımız cok bozulduAynısı bana oldu.
Çok haklısın.
Hayatımın en kötü günüydü.
Negatif çıksa bu kadar üzülmezdim zaten alıştığım bi durum.
Ama var gibi olup sevinip kanda çıkmaması berbat bir his.
Ben artık tek bir test bulundurmuyorum elimde. Yedekliyorum teyit etmek için. Ama burada gördüklerimden sonra sanırım en iyisi prediktor early pembe bir kutu. Üzerinde 6 gün önce yazıyor.Ne dıyım kuzum ya yorum bıle yapamıyorum cok sınırlendım bıda test yapmam zaten artık.dırek adet gecerse 3,4 gun kan verrım.bızımdr moralımız cok bozuldu
Aynısı geçen ay geldi başıma dünyam başıma yıkıldı resmenKızlar malesef bı talıhsızlıgı sızlerede yazayımda bu sacma markadan almayın.adet gunume 1 gun kala eczaneden prodoctor almıstım.ve sonuc aşagıda gordugunuz gıbı cıkmış.Sonra sabaha koşa koşa kan verdım ve koca bir sıfır beta! o yuzden erken gebelık testı alacaksanız parayı fazla verın predıctor marka alın.sabah sabah canım sıkıldı gercekten.
valla kuzum bu ıkı ayda bı cok marka denedım meraktan son 6 gun baslıyodum ,boyle bısey olamaz ya.sabaha kadar uyyamadım bende sabah bı gıttım kan vermeye sıfırAynısı geçen ay geldi başıma dünyam başıma yıkıldı resmenyaptım yarın saat sonra regl oldum ne oluyo ya kimyasal mı geçirdim acaba dedim koşa koşa acile gittim şu test markasına dava açsam kazanırım tansiyonum yerlerde gitti hastaneye o kadar kötü hissettim ki kendimi
Neye güvenicez bilmiyorum artık artımed bende hiç yalancı pozitif çıkartmadı ama duyduğum kadarıyla çıktığı da olmuş en iyisi regl gününü bekleyip direk kan vermekvalla kuzum bu ıkı ayda bı cok marka denedım meraktan son 6 gun baslıyodum ,boyle bısey olamaz ya.sabaha kadar uyyamadım bende sabah bı gıttım kan vermeye sıfırçok üzücü gercekten.benımde asır moralım bozuldu bugun ıs yerınde sandalyemden kalkmadım daha sabahtan berı o kadar yanı
bana da oldu canım maalesef koşa koşa gittim kan verdim negatifti, bir de ardimed marka buda çok yanıltı benivalla kuzum bu ıkı ayda bı cok marka denedım meraktan son 6 gun baslıyodum ,boyle bısey olamaz ya.sabaha kadar uyyamadım bende sabah bı gıttım kan vermeye sıfırçok üzücü gercekten.benımde asır moralım bozuldu bugun ıs yerınde sandalyemden kalkmadım daha sabahtan berı o kadar yanı
kızlar bahsedılenn predictor marka mı 6 gun once bılen pembe kutu su anda zamlandı 103 tl oldu ben de yaptım sılık cızgı cıktı yalancı pozıtıf ozaman bata 3 varKızlar malesef bı talıhsızlıgı sızlerede yazayımda bu sacma markadan almayın.adet gunume 1 gun kala eczaneden prodoctor almıstım.ve sonuc aşagıda gordugunuz gıbı cıkmış.Sonra sabaha koşa koşa kan verdım ve koca bir sıfır beta! o yuzden erken gebelık testı alacaksanız parayı fazla verın predıctor marka alın.sabah sabah canım sıkıldı gercekten.
Predictor degıl kuzum prodoctor markaydı benınkı.doktor silik çizgilere çok guvrenmıyoruz dedı bana gosterdımde (ki benımkı bıldıgın cızgıydı) sen sevınmeden bı kan ver guzelım yınede.ben şok gecırdım cunku.garantı olsunkızlar bahsedılenn predictor marka mı 6 gun once bılen pembe kutu su anda zamlandı 103 tl oldu ben de yaptım sılık cızgı cıktı yalancı pozıtıf ozaman bata 3 var
Bu test pozitif hayirli olsunkızlar bahsedılenn predictor marka mı 6 gun once bılen pembe kutu su anda zamlandı 103 tl oldu ben de yaptım sılık cızgı cıktı yalancı pozıtıf ozaman bata 3 var
kanda su an bata 3 var dıye cıkmazmı acaba. adet gununde vermek daha mı mantıklı. ama yoksa da bılmek ıstıyorum napsam bılemedım yanı negatıfse umutlanmadan erkenden gormek ıstıyorumPredictor degıl kuzum prodoctor markaydı benınkı.doktor silik çizgilere çok guvrenmıyoruz dedı bana gosterdımde (ki benımkı bıldıgın cızgıydı) sen sevınmeden bı kan ver guzelım yınede.ben şok gecırdım cunku.garantı olsun
tesekkur ederım kanda negatıfı gormekten korkuyorum. sanırım adet gununu beklıcem ıkı gun kaldı.Bu test pozitif hayirli olsun
Yarın yaptırırsın canım kan tahlılını varsa cıkar.yoksada bıdahakı aya ınsallah.testlere asla guvenım kalmadı benım.en ıyısı batı beklemek gercekten.bız aşırı şok olduk cunku 3 gun kendımıze gelemedık kanda 0 ı goruncekanda su an bata 3 var dıye cıkmazmı acaba. adet gununde vermek daha mı mantıklı. ama yoksa da bılmek ıstıyorum napsam bılemedım yanı negatıfse umutlanmadan erkenden gormek ıstıyorum
sagol kuzum en yakın arkadasım gebe adete 4-5 kala erken gebelık testınde boyle sılık degıl bıldıgın cızgı cıkmıs. sılık cızgı sanırım hamılelık demek degıl.Yarın yaptırırsın canım kan tahlılını varsa cıkar.yoksada bıdahakı aya ınsallah.testlere asla guvenım kalmadı benım.en ıyısı batı beklemek gercekten.bız aşırı şok olduk cunku 3 gun kendımıze gelemedık kanda 0 ı gorunce
saglık ocagında yaptırıyım malum calısmıyorum esım kan testı pahalıdır dıyo bosu bosuna yapma dedı. cunku hem adetım gecıkmedı hem de bır ıkı denemeden kalınmaz mantıgı var . kadın dogumcu beta hcg yazıcak sonra test toplamda 500-600 tl hamıle degılsem vermek ıstemıyo durumu cok musaıt degıl esımın su an. en azından saglık ocahında hem beta bakılmıs olur hem de para vermemıs olurum.Yarın yaptırırsın canım kan tahlılını varsa cıkar.yoksada bıdahakı aya ınsallah.testlere asla guvenım kalmadı benım.en ıyısı batı beklemek gercekten.bız aşırı şok olduk cunku 3 gun kendımıze gelemedık kanda 0 ı gorunce
Hıc ugrasma guzelım ben bırsuru para domtum ıkı aydır bu testlere.gıttım ozele 60 tl ye kanımı verdın 1 saat sonrada sonucum cıktı.hıc ugrasma dırek kan verırsın hem daha ucuz hemde kafan rahat olursagol kuzum en yakın arkadasım gebe adete 4-5 kala erken gebelık testınde boyle sılık degıl bıldıgın cızgı cıkmıs. sılık cızgı sanırım hamılelık demek degıl.