Gebelik testi ASLA PRODOCTOR MARKA ALMAYIN!!!

imagination forever

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2021
4.772
9.645
Kızlar malesef bı talıhsızlıgı sızlerede yazayımda bu sacma markadan almayın.adet gunume 1 gun kala eczaneden prodoctor almıstım.ve sonuc aşagıda gordugunuz gıbı cıkmış.Sonra sabaha koşa koşa kan verdım ve koca bir sıfır beta! o yuzden erken gebelık testı alacaksanız parayı fazla verın predıctor marka alın.sabah sabah canım sıkıldı gercekten.

Eklentiler

• FA730FF3-404D-476C-8F20-77E4E9A6A936.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 625
  • 3D37FF30-545E-4335-9ABB-52B954F38BAC.jpeg
    61,7 KB · Görüntüleme: 620
Aynısı bana oldu.
Çok haklısın.
Hayatımın en kötü günüydü.
Negatif çıksa bu kadar üzülmezdim zaten alıştığım bi durum.
Ama var gibi olup sevinip kanda çıkmaması berbat bir his.

Aynısı bana oldu.
Çok haklısın.
Hayatımın en kötü günüydü.
Negatif çıksa bu kadar üzülmezdim zaten alıştığım bi durum.
Ama var gibi olup sevinip kanda çıkmaması berbat bir his.
Ne dıyım kuzum ya yorum bıle yapamıyorum cok sınırlendım bıda test yapmam zaten artık.dırek adet gecerse 3,4 gun kan verrım.bızımdr moralımız cok bozuldu

Ne dıyım kuzum ya yorum bıle yapamıyorum cok sınırlendım bıda test yapmam zaten artık.dırek adet gecerse 3,4 gun kan verrım.bızımdr moralımız cok bozuldu
Ben artık tek bir test bulundurmuyorum elimde. Yedekliyorum teyit etmek için. Ama burada gördüklerimden sonra sanırım en iyisi prediktor early pembe bir kutu. Üzerinde 6 gün önce yazıyor.
6 gün önce kısmına takılmıyorum çok erken ama orada hassasiyeti vurguluyorlar. Ben de onu sipariş ettim internetten.

Aynısı geçen ay geldi başıma dünyam başıma yıkıldı resmen yaptım yarın saat sonra regl oldum ne oluyo ya kimyasal mı geçirdim acaba dedim koşa koşa acile gittim şu test markasına dava açsam kazanırım tansiyonum yerlerde gitti hastaneye o kadar kötü hissettim ki kendimi

valla kuzum bu ıkı ayda bı cok marka denedım meraktan son 6 gun baslıyodum ,boyle bısey olamaz ya.sabaha kadar uyyamadım bende sabah bı gıttım kan vermeye sıfır çok üzücü gercekten.benımde asır moralım bozuldu bugun ıs yerınde sandalyemden kalkmadım daha sabahtan berı o kadar yanı

Neye güvenicez bilmiyorum artık artımed bende hiç yalancı pozitif çıkartmadı ama duyduğum kadarıyla çıktığı da olmuş en iyisi regl gününü bekleyip direk kan vermek böyle aşırı stres oluyoruz kendimize eziyet ediyoruz olacak iş değil Allah bu markayı çıkartanı ıslah etsin küfür de etmek istemiyorum beddua etmekte

bana da oldu canım maalesef koşa koşa gittim kan verdim negatifti, bir de ardimed marka buda çok yanıltı beni

kızlar bahsedılenn predictor marka mı 6 gun once bılen pembe kutu su anda zamlandı 103 tl oldu ben de yaptım sılık cızgı cıktı yalancı pozıtıf ozaman bata 3 var

Eklentiler

• unnamed.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 565
Predictor degıl kuzum prodoctor markaydı benınkı.doktor silik çizgilere çok guvrenmıyoruz dedı bana gosterdımde (ki benımkı bıldıgın cızgıydı) sen sevınmeden bı kan ver guzelım yınede.ben şok gecırdım cunku.garantı olsun

kızlar bahsedılenn predictor marka mı 6 gun once bılen pembe kutu su anda zamlandı 103 tl oldu ben de yaptım sılık cızgı cıktı yalancı pozıtıf ozaman bata 3 var
Predictor degıl kuzum prodoctor markaydı benınkı.doktor silik çizgilere çok guvrenmıyoruz dedı bana gosterdımde (ki benımkı bıldıgın cızgıydı) sen sevınmeden bı kan ver guzelım yınede.ben şok gecırdım cunku.garantı olsun

kanda su an bata 3 var dıye cıkmazmı acaba. adet gununde vermek daha mı mantıklı. ama yoksa da bılmek ıstıyorum napsam bılemedım yanı negatıfse umutlanmadan erkenden gormek ıstıyorum

kanda su an bata 3 var dıye cıkmazmı acaba. adet gununde vermek daha mı mantıklı. ama yoksa da bılmek ıstıyorum napsam bılemedım yanı negatıfse umutlanmadan erkenden gormek ıstıyorum
Yarın yaptırırsın canım kan tahlılını varsa cıkar.yoksada bıdahakı aya ınsallah.testlere asla guvenım kalmadı benım.en ıyısı batı beklemek gercekten.bız aşırı şok olduk cunku 3 gun kendımıze gelemedık kanda 0 ı gorunce

PREDICTOR

Bu konu başlığını görmeden, kendim benzer bir konu açtım bugün. Cevabımı aldım sayılır. Bu kadar çok insanın aynı şeyi yaşadığını görünce çok şaşırdım açıkçası. En güvenilir marka olduğu söyleniyor bir de hep. O kadar çok defa silik ikinci çizgi gördüm ki ben bu testte hamile olmamama rağmen. Neredeyse yaptığım 5 testten 4'ü pozitif görünüyor hep. Demek ki çok yanıltıcı ve sıklıkla yanlış sonuç veriyor. İki ay üst üste beni yanılttı. Hastanelere koşarak gittim heyecanla ve kanda hep negatif sonuç aldım. Çok büyük bir soru işareti artık benim kafamda bu ürün. Siz de mutlaka kanamanın gecikmesini bekleyin, sabredin ve doğru sonucu herhangi basit bir idrar testiyle ardından da kan testiyle kontrol edin. Sevgiler.

Herkes boyle yazmıs arkadaslar. Sabah erken gebelık testı partum yazıyordu onu yaptım (30 tllık bı test) ama ıdrarımı tutturamadım 2-3 sanıye belkı olmustur. sılık cızgı bıle cıkmadı. eger hamılelık olsa onda da cıkardı ama ıste yeterlı sanıyeyı tutturamadım.

sagol kuzum en yakın arkadasım gebe adete 4-5 kala erken gebelık testınde boyle sılık degıl bıldıgın cızgı cıkmıs. sılık cızgı sanırım hamılelık demek degıl.

saglık ocagında yaptırıyım malum calısmıyorum esım kan testı pahalıdır dıyo bosu bosuna yapma dedı. cunku hem adetım gecıkmedı hem de bır ıkı denemeden kalınmaz mantıgı var . kadın dogumcu beta hcg yazıcak sonra test toplamda 500-600 tl hamıle degılsem vermek ıstemıyo durumu cok musaıt degıl esımın su an. en azından saglık ocahında hem beta bakılmıs olur hem de para vermemıs olurum.

sagol kuzum en yakın arkadasım gebe adete 4-5 kala erken gebelık testınde boyle sılık degıl bıldıgın cızgı cıkmıs. sılık cızgı sanırım hamılelık demek degıl.
Hıc ugrasma guzelım ben bırsuru para domtum ıkı aydır bu testlere.gıttım ozele 60 tl ye kanımı verdın 1 saat sonrada sonucum cıktı.hıc ugrasma dırek kan verırsın hem daha ucuz hemde kafan rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…