Gebelik testi ASLA PRODOCTOR MARKA ALMAYIN!!!

Kuzum ben doktora fln gorunmedım danısmaya gıttım,ben dr a muane olmaycagım. Beta hcg testı yaptrmak ıstıyorum kanda dedım fıyat ne dedım 60 tl dedıler kanı verdım.bı kagıt verdıler numara yazan,1 saat sonra hastanenın sonuc sayfasından ogrendım

harıka cnm istanbulda mısın ben sılıvrıdeyım sanırım bızım burda pek hastane yok kucuk bıyer pahalı oluyor ama sorayım

ultrasonda bat gecıkmesınden kac gun snra gozukuyor kuzum hanı kan vermeden dırek kadın dogumcuya gıtsek gecıkırse

ultrasonda bat gecıkmesınden kac gun snra gozukuyor kuzum hanı kan vermeden dırek kadın dogumcuya gıtsek gecıkırse
canım ıstanbulda degılım ama standarttır bı beta hcg testı hadı olsun olsun 100 tl dır.gecıkmeden bır hafta sonra gorunur ultrasonda canım.hangısı sana daha uygun olursa oyle yaparsın.

canım ıstanbulda degılım ama standarttır bı beta hcg testı hadı olsun olsun 100 tl dır.gecıkmeden bır hafta sonra gorunur ultrasonda canım.hangısı sana daha uygun olursa oyle yaparsın.
sagol cnm tesekkur ederım mbı bakayım bata bır ıkı gun var beklerım bakalım

cok uykusuzluk halsızlık sence grıpten mı cnm. yoksa erken belırtı mı. uyku halı halsızlık (burun akıntısı var genız 10 gundur gecmeyen grıp)

cok uykusuzluk halsızlık sence grıpten mı cnm. yoksa erken belırtı mı. uyku halı halsızlık (burun akıntısı var genız 10 gundur gecmeyen grıp)
canım ya hıs dusunme bunları ınan bende cok belırtı yasadım ama cok dusununce vucut kendı kendıne yapıyor.insallah hakkımızda hayırlısı olsun guzelım.guzel haberlerını ver 3,4 gun sonra bızede.

canım ya hıs dusunme bunları ınan bende cok belırtı yasadım ama cok dusununce vucut kendı kendıne yapıyor.insallah hakkımızda hayırlısı olsun guzelım.guzel haberlerını ver 3,4 gun sonra bızede.
dogru canım dusununce ınsan ıcınden cıkamıyor oyle sanıyor belkı de grıptemndır bır nescafe ıctm uykusuzlugum gectı mesela, haberleselım cnm

hamıleyım predictor yanılmamıs sukurler olsun darısı ısteyenlerın basına arkadaslar

Konu sahibi. Sizin degeriniz 0,45 yukselmis suan ne durumdasiniz regl oldunuzmu? 2 ay once asilama yaptirmistim ovitrelle ignesi oldum onda hcg var ve son gunlerimde kan testinde 0.25 hcg yi algilamisti.

Ben ovitrelle yapmistim hcg ondan yuksekti. Asilamam tutmadi. Doktor tüp bebek dedi ama zaten 2 evladim var tup bebek düşünmüyorum 1 senedir caba verdim 3. Bebek icin ama artik yoruldum
evet tup bebek zor bır surec ıkı tanede evladınız varsa bence de allah onlara saglık sıhhat versın.sızde oluruna bırakın allahın ısıs bellı olmaz :)

evet tup bebek zor bır surec ıkı tanede evladınız varsa bence de allah onlara saglık sıhhat versın.sızde oluruna bırakın allahın ısıs bellı olmaz :)
Aynen oyle ilk defa son 1 senedir kafam rahat. Skldm heray rahim usg testler ilaclar vs. Yumurtalik rezervim az gecen sene 0,95 di bu sene dahada dusmustur. Cocuklarim 9-12 yaslarindalar. Rabbim saglik sihhat uzun omur versin. Artik vazgectim hevesim gitti insallah sizin en kisa surede guzel haberlerinizi aliriz

kımyasak olabılır dedı 9 deger dusukmus enfeksıyon crp cok yuksek ınfluenza ıshal cok mutsuzum ılk bebegımde 6 sene once ne kdr saglıklıydım
sen yınede ıcını ferah tut canım dınlen bol bol.bılemezsın kımyasal olacagını yada olmayacagını.kendıne dıkkat et beebgın tutunsun sana sıkcıa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…