Gebelik testi aglamaktayim destek bekliyorum hanimlar

ben doğumdan sonra neredeyse bir sene olmamıştım. sonra 2 ayda bir oldum, sonra düzene girdi 2 -3 ay düzenli oldu sonra yine bozuldu şuan belki 5-6 aydır ancak düzenli şekilde oluyorum.
belki bu da öyle bir şeydir..
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin..

Inşallah benimkine öyle birseydir amin canım hepimizin hakkında hayırlısı insallah

sonucu merak ettiğimden girdim baktım ama yazmamışsınız, nedir durum?

Silik çizgi pozitif die biliyorum ben ama sanrm gebesinizz allah yardımcınız olsunnnn

Kızlar sizce pozitif mi?

Eklentiler

• 20170804_075931-1.jpg
    20170804_075931-1.jpg
    30,6 KB · Görüntüleme: 113
Bu ikinci ayimdi bebek çalışmalarında. Çok şükür. Pazartesi kadın doğuma bi gideyim diyorum.bu ay bi tuhaf tim zatene hamilelikte bütün belirtileri yaşadım valla

Bu ikinci ayimdi bebek çalışmalarında. Çok şükür. Pazartesi kadın doğuma bi gideyim diyorum.bu ay bi tuhaf tim zatene hamilelikte bütün belirtileri yaşadım valla
Belirtilerin ne canm eğer saniyelik adet olcakmış gibi falan hissediyorsan kesin vardır sabah ilk idrarınla yap birde testi ikinci çizgi daha belirgin olur tabi bu silik çizgi hemen o 5dk içinde belirdiyse olumlu ama saatlik süre varsa yok die biliyorum

konu sahibi arkadaşım durum nedir?

Belirtilerin ne canm eğer saniyelik adet olcakmış gibi falan hissediyorsan kesin vardır sabah ilk idrarınla yap birde testi ikinci çizgi daha belirgin olur tabi bu silik çizgi hemen o 5dk içinde belirdiyse olumlu ama saatlik süre varsa yok die biliyorum
Bu zaten sabah idrariyla yaptığım test. Hemen çıktı beklemedim. Belirtilerden istahsizlik koku hassasiyeti yorgunluk kasik batması mide eksimesi alt karın sertliği vardi

Bu zaten sabah idrariyla yaptığım test. Hemen çıktı beklemedim. Belirtilerden istahsizlik koku hassasiyeti yorgunluk kasik batması mide eksimesi alt karın sertliği vardi
Akınılarında varsa kesindir bende halsizlik mide falan olmadı tek sey sancı bacak ağrısı karın ağrısı çok ağrılarım oldu sürekli adet oldum die wc koşuyordum ama akıntıydı felaketler di

Akınılarında varsa kesindir bende halsizlik mide falan olmadı tek sey sancı bacak ağrısı karın ağrısı çok ağrılarım oldu sürekli adet oldum die wc koşuyordum ama akıntıydı felaketler di
Aksine ben adet olmaya yakın akıntım çok olur şimdi nerdeyse hiç yok

bana da hamileymişsin gibi geliyor canım

sıkma canını Allahın bir bildiği vardır

Back