• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi aglamaktayim destek bekliyorum hanimlar

Canim adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok benziyor adetin gecikmeden anlamam çok zor benim 10 gün oldu gecikmeli acayip kasiklarim sızlıyor emzirdigim için göğüslerim sisz ve damarli zaten en güzeli geçikgeçikip öyle bakmak yoksa strese girip sahada geciktirsin rahat ol ve geçmesini bekle

Peki ben 2 temmuzda adet oldum 7 temmuzda bittim bu ay 2 ağustosta mı olmam gerek 7 ağustos da mı sence beni aydınlatır mısın lütfen
28 günde bir mi oluyorsun yoksa 30 mi

Sinirlerim bozuldu test elimde kala kaldim

Eklentiler

• Screenshot_20170802-213152.png
    Screenshot_20170802-213152.png
    201,8 KB · Görüntüleme: 129
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah .... öyle tabi allah verir kolaylığının ama insan ister ıstemez tedirgin oluyor çünkü cocuk yetiştirmek çok zor hamilelik vs değilse onları iyi yetistirememkten korkuyorum hepsiyle tek tek ilgilenmek zor
Evet canm cok haklisin 3 taneden sonra coook zor olur ama test bozuk gbi

27 yasindayim 7 aylık bir kızım 3 yaşında oğlum ve 6 yaşında kızım var adetim 10 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı soktayim inanamadim korunmamiza rağmen imkansiz eşim gitti bir test daha aldı oda negatif çıktı canım cok sıkıldı
Çocukların çok kucuk ve yanlizim destek olcak kimse yok eşimden başka

Hangisi doğru kafam karıştı... eğer gebelik olsa ikiside pozitif cikmazmiydi?
Merhaba, benimde çocuklarımın niri 6 diğeri 2 yaşında geçen hafta sizin gibi teste idrarı damlatır damlatmaz ikinci çiZGİyi gördüm. Hemen doktora, ve kese oluşmuştu.
Spiralle korunuyordum bnde, senin gibi şok oldum biraz ağladım üzüldüm ama kabullendim ... Hayırlısı olsun inşallah senin için...

Hakkınızda hayırlısı olsun...
Ama hayat ne garip kimileri her ay test başında 2. Çizgiyi görmeyi beklerken hatta hayali çizgiler görürken kimileri de olmasın diye... lütfen yanlış anlaşılmasin kinaye yapmıyorum bi anda böyle yazmak istedm işte. 1 yıldır anne olmayı bekleyen hamileliği hayal olarak gören bi kişiyim sadece!!!

Back