- Emoji Skoru
- 4.936
- Puanlar
- 123
28 fünde bir oluyosan ağustosun sonuna olursun. Bana göreOnu bilemiyorum canım ya sence ne zaman olmam gerekiyor senin tahminine göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 fünde bir oluyosan ağustosun sonuna olursun. Bana göreOnu bilemiyorum canım ya sence ne zaman olmam gerekiyor senin tahminine göre
Bence bir doktora görünme vaktin geldi canım....Gunaydin hanimkat 1 saat önce yaPtım hiç bişey yoktu az önce baktım bÖyle olmuş??
Cumartesi gunu giidecm canım valla iyice kafam karıştı 1 saat sonra test degismisBence bir doktora görünme vaktin geldi canım....
İki üç kez testin bozuk olma ihtimali bana göre yoktur. İçin rahatlasın ya bir kan testi ver , yada doktora git...
Bu şüpheyle cumartesiye kadar çatlamaz mısın? Ben bile merak ettim yani tutup kolundan götüresim geldiCumartesi gunu giidecm canım valla iyice kafam karıştı 1 saat sonra test degismis
Ya catlamazmiyin catlrimda 3 çocukla gitmem imkansız bir ancak kimse yok o yüzden eşim cumartesi evde sabahtan gis gidicemBu şüpheyle cumartesiye kadar çatlamaz mısın? Ben bile merak ettim yani tutup kolundan götüresim geldi
bence de idrarı fazla damlatmışsınız ve taşmış.
tekrar bir test aldırın ve 3-4 damla damlatın bakalım.
çünkü bütün testlerin de bozuk çıkması
Dr testlere güvenme kesin sonuç kanda çıkar dedi testlerinde götürdüm yanında bunlar bozuk dedi hamilelik varsa ilk 10 dk çıkar di zaten 1 saat sonra çıkan sonuç negatif olarak degerlendirilir dedi bilemiyorum artık hayırlısı
Benimde 2.gebeligimde test yaptım çıkmadı bende kenara koydum dışarı çıktım eve geldim 4 saat geçmişti bi baktım ikinci çizgi silik çıkmıştı gidip kan verdim hemen gebelik ciktiGunaydin hanimkat 1 saat önce yaPtım hiç bişey yoktu az önce baktım bÖyle olmuş??
Inşallah yinede yarına kadar içindek i sıkinti gecmiycek çok tedirginintestler bozuk.
hamile değilsiniz.
adetim 6 gün geçti demiştiniz.
o zaman bir hayli koyu bir çizginiz olmalı ilk idrarı damlattığınızda.
Bugün 11 inci günu gecikmemintestler bozuk.
hamile değilsiniz.
adetim 6 gün geçti demiştiniz.
o zaman bir hayli koyu bir çizginiz olmalı ilk idrarı damlattığınızda.
kan testini yarın mi alacaksinizInşallah yinede yarına kadar içindek i sıkinti gecmiycek çok tedirginin
Yarın öğlen çıkar dedi bakalımkan testini yarın mi alacaksiniz
Emzirme gebelik testi kitini etkiliyordu acaba bu sabah aile hekiminde bir bayan ben emzirirken uzun bir sure gebelik testlerim pozitif cikti emzirme etkiliyor sonucu dedi bilemiyorum ki allahım isteyenlere nasip etsin inşallah ben 3 çocukla akşamı zor ediyorum eğer gebeysem mahfolurumemziriyorsanız hala belki ondan gecikmiştir regliniz