28 günde bir mi oluyorsun yoksa 30 miCanim adet belirtileri ile gebelik belirtileri birbirine çok benziyor adetin gecikmeden anlamam çok zor benim 10 gün oldu gecikmeli acayip kasiklarim sızlıyor emzirdigim için göğüslerim sisz ve damarli zaten en güzeli geçikgeçikip öyle bakmak yoksa strese girip sahada geciktirsin rahat ol ve geçmesini bekle
Peki ben 2 temmuzda adet oldum 7 temmuzda bittim bu ay 2 ağustosta mı olmam gerek 7 ağustos da mı sence beni aydınlatır mısın lütfen
Sinirlerim bozuldu test elimde kala kaldim
Bozuk gibi çizgisi taş,mis gozukuyoSinirlerim bozuldu test elimde kala kaldim
4 ama ınş degildir4. Müydü? hayırlı olsun
4 ama ınş degildir
Evet canm cok haklisin 3 taneden sonra coook zor olur ama test bozuk gbiÇok geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah .... öyle tabi allah verir kolaylığının ama insan ister ıstemez tedirgin oluyor çünkü cocuk yetiştirmek çok zor hamilelik vs değilse onları iyi yetistirememkten korkuyorum hepsiyle tek tek ilgilenmek zor
Hayır kondom canım bu ay spiral taktiricaktim tam da ınş yok turda taktiriimGörüntü çok net değil aslında. ama ben taşmış gibi gormedim.geri çekilme mi uyguluyorsunuz ?
Biraz icim rahatladı canimolsayolsaydinarkasindan yaptigimdada çıkardı ondada bişey cikmadi sabahı bekliyorum bakalimEvet canm cok haklisin 3 taneden sonra coook zor olur ama test bozuk gbi
Evet mutlaka cikardi icini rahat tut yarin bir doktora gorunBiraz icim rahatladı canimolsayolsaydinarkasindan yaptigimdada çıkardı ondada bişey cikmadi sabahı bekliyorum bakalim
o zaman yoktur test yanlıştırHayır kondom canım bu ay spiral taktiricaktim tam da ınş yok turda taktiriim
Ya kondom yirtiksao zaman yoktur test yanlıştır
Çok sağol burda için rahatladı birazEvet mutlaka cikardi icini rahat tut yarin bir doktora gorun
28 günde bir mi oluyorsun yoksa 30 mi
Yarin bize sonucu soyleÇok sağol burda için rahatladı biraz
ya yanlış kullanildiysa ? ben bunları açığa vurmak istemedim. Ben testi pozitif gördüm.Ya kondom yirtiksa
Bence bozukya yanlış kullanildiysa ? ben bunları açığa vurmak istemedim. Ben testi pozitif gördüm.
Merhaba, benimde çocuklarımın niri 6 diğeri 2 yaşında geçen hafta sizin gibi teste idrarı damlatır damlatmaz ikinci çiZGİyi gördüm. Hemen doktora, ve kese oluşmuştu.27 yasindayim 7 aylık bir kızım 3 yaşında oğlum ve 6 yaşında kızım var adetim 10 gün gecikti test yaptım pozitif çıktı soktayim inanamadim korunmamiza rağmen imkansiz eşim gitti bir test daha aldı oda negatif çıktı canım cok sıkıldı
Çocukların çok kucuk ve yanlizim destek olcak kimse yok eşimden başka
Hangisi doğru kafam karıştı... eğer gebelik olsa ikiside pozitif cikmazmiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?