• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi acil destek

Ispartada bir eczacı var meşhur 2 ay zor ulaştım ve 2 koli hayıt otlu çaylar ballar geldi kullandım hamile kaldım rüyamda kaynanam beni binanın tepesinden itti düşük yaptım. Sübyan muskası yapıldı tüp bebek transferi günü rüya görmüyorum artık şükür. Görümcem yüzünden 2 düşük kaynanam yüzünden 3 düşük yaptım. Şimdide dölleniyor tutunamıyor. Diyetisyene gidiyorum full vitamin kullanıyorum bundan sonrası nasip
Bizim burda subyan muskasini kimse bilmiyor

Banada bakarmısınız bugun 3 tane test yaptım hemen hepsi aynı sonucu verdi kan verdim 1.2 çıktı nasıl olabiliyor anlamıyorum aşırı üzüldüm başına gelen varmı

Eklentiler

• IMG_2119.webp
    IMG_2119.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_BA89BDA0-9F5C-4980-B750-F4ED57F692A6.webp
    IMG_BA89BDA0-9F5C-4980-B750-F4ED57F692A6.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 31
Banada bakarmısınız bugun 3 tane test yaptım hemen hepsi aynı sonucu verdi kan verdim 1.2 çıktı nasıl olabiliyor anlamıyorum aşırı üzüldüm başına gelen varmı
2.ci attığın kaset test bozuk gibi yada çok idrar damlatmışsın rengi bozulmuş ama önceki testlerde bende çok hafif çizgi gördüm, kan testini testlerden sonra verdiyseniz yalancı pozitif yada buharlaşma çizgisidir

2.ci attığın kaset test bozuk gibi yada çok idrar damlatmışsın rengi bozulmuş ama önceki testlerde bende çok hafif çizgi gördüm, kan testini testlerden sonra verdiyseniz yalancı pozitif yada buharlaşma çizgisidir
Beta ilk kanda yükselir sonra idrara geçer adet gecikmeniz var mı?

Hemen aynı gün verdim akşam kanı erken gebelik olan fotograftakinden daha net ve anında çıktı o yüzden çok şaşırdım bende aşırı umutlanmıştım 🤷🏼‍♀️

Hemen aynı gün verdim akşam kanı erken gebelik olan fotograftakinden daha net ve anında çıktı o yüzden çok şaşırdım bende aşırı umutlanmıştım 🤷🏼‍♀️
Benimde aynısı başıma gelmişti böyle hafif renksiz bir çizgi çıkmıştı ama erken gebelik testi değildi benimki kaset testi ve markası artımeddi yalancı pozitif veriyormuş sanırım kaset testten sonra kan verdim <2,00 çıktı emin olamadım 18 gün sonra tekrar verdim yine <2,00 çıktı

Bu arada arkadaşlar ömrümde ilkkez pembe kanamam başladı

Back
X