İnşaAllah myledirBekle bakalım 2 gün, kahverengi akıntı belki yerleşmedir. Hemen geçmezse Reglye döner zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah myledirBekle bakalım 2 gün, kahverengi akıntı belki yerleşmedir. Hemen geçmezse Reglye döner zaten.
BakınBenim de öyle testler bozuk çıktı ve hayalet çizgi güvenemiyoruz testlere
İnşaAllah çok üzgünüm şuanİnşallah güzel haberler verirsiniz
Neden böyle oluyor acaba Allah sabır versin bnm 2 tane kürtaj çok zor deniyorum şimdide olmuyorDün yaptıklarım 3 dk pembe çıktı anında hayalet değil 5 düşük 1 tüp bebek tedavisi gördüm o kadar test yaptımki rahat bir tüp bebek parası testlere verdim trendyoldan alıpclear blue bile yaptım
Üzülmeyin yerleşme kanaması olabilir testlere maalesef güven olmuyor ama iki gün yaptığınız testte bariz belirginleşme gördümİnşaAllah çok üzgünüm şuan
Hayalet değil bunlar bildiğin pembe. Kaç aydır deniyorum bunu bile göremedim ben. Başka bişey var sanki kan versen daha iyi olacak.
Benim ilk düşüğümde 62 gün kanamam oldu üzerine kaynar su döküldü bonumdan aşağım komple yandım 65 gün kanamam durdu çok bilinen bir prof gitiim kuzenlerimde tüp bebek yaptırmıştı gittim bi kan tahlili AMH 0.01 dedi. Düğünden 9 ay önce 2.74 imiş bana annenmi öldü babanmı kardeşinmi öldü şok oldum ani tranmaya bağlı olurmuş acıbadem ataşehirde araştırıldı hiç birşeyimiz yok yaşım 41 olduğu için sanırım imtihanım buymuşNeden böyle oluyor acaba Allah sabır versin bnm 2 tane kürtaj çok zor deniyorum şimdide olmuyor
Aynen öyle şaşılacak iş gecen ay 5 gün geçiktim tutunamamış bir kanamam oldu rahmim parçalandı dışıma çıktı zannettim 3 gün sürdü ovülasyon testi yaptım adetle beraber sayarsak 6 günü yumurtlamam oldu pik oldu şok oldum imkansız dı hemen prof gittim sağda solda yumurta var deyince şüphelendim takip ettim şuana kadar. Lütfen adet sonrası takip edin kendinizi vücudumuz değişikÜzülmeyin yerleşme kanaması olabilir testlere maalesef güven olmuyor ama iki gün yaptığınız testte bariz belirginleşme gördüm
Ben sana atayım her ay nerdeyse böyleyimHayalet değil bunlar bildiğin pembe. Kaç aydır deniyorum bunu bile göremedim ben. Başka bişey var sanki kan versen daha iyi olacak.
Basın sağ olsun stres ten düşmüştür üzüldüm valalh testlerin güzel çıktıysa zamanı var imtihan içindeyiz Allah kararlastirmistirBenim ilk düşüğümde 62 gün kanamam oldu üzerine kaynar su döküldü bonumdan aşağım komple yandım 65 gün kanamam durdu çok bilinen bir prof gitiim kuzenlerimde tüp bebek yaptırmıştı gittim bi kan tahlili AMH 0.01 dedi. Düğünden 9 ay önce 2.74 imiş bana annenmi öldü babanmı kardeşinmi öldü şok oldum ani tranmaya bağlı olurmuş acıbadem ataşehirde araştırıldı hiç birşeyimiz yok yaşım 41 olduğu için sanırım imtihanım buymuş
Herkez anne olamazmış ya çok gücüme gidiyorBasın sağ olsun stres ten düşmüştür üzüldüm valalh testlerin güzel çıktıysa zamanı var imtihan içindeyiz Allah kararlastirmistir
Benim de yaş 38 inşallah anneHerkez anne olamazmış ya çok gücüme gidiyor
Rabbim nasip etsin yüzlerimiz gülsün inşaAllahHerkez anne olamazmış ya çok gücüme gidiyor
Hayıt otu denesen? Bir araştır bence. Benimde yaşım 40, ara ara kullanmayı düşünüyorum zira yaş ilerliyor ve çocuk yok.Benim ilk düşüğümde 62 gün kanamam oldu üzerine kaynar su döküldü bonumdan aşağım komple yandım 65 gün kanamam durdu çok bilinen bir prof gitiim kuzenlerimde tüp bebek yaptırmıştı gittim bi kan tahlili AMH 0.01 dedi. Düğünden 9 ay önce 2.74 imiş bana annenmi öldü babanmı kardeşinmi öldü şok oldum ani tranmaya bağlı olurmuş acıbadem ataşehirde araştırıldı hiç birşeyimiz yok yaşım 41 olduğu için sanırım imtihanım buymuş
Ispartada bir eczacı var meşhur 2 ay zor ulaştım ve 2 koli hayıt otlu çaylar ballar geldi kullandım hamile kaldım rüyamda kaynanam beni binanın tepesinden itti düşük yaptım. Sübyan muskası yapıldı tüp bebek transferi günü rüya görmüyorum artık şükür. Görümcem yüzünden 2 düşük kaynanam yüzünden 3 düşük yaptım. Şimdide dölleniyor tutunamıyor. Diyetisyene gidiyorum full vitamin kullanıyorum bundan sonrası nasipHayıt otu denesen? Bir araştır bence. Benimde yaşım 40, ara ara kullanmayı düşünüyorum zira yaş ilerliyor ve çocuk yok.
Strese ve erkek ebeveynlerine bağlı anlaşılan.Ispartada bir eczacı var meşhur 2 ay zor ulaştım ve 2 koli hayıt otlu çaylar ballar geldi kullandım hamile kaldım rüyamda kaynanam beni binanın tepesinden itti düşük yaptım. Sübyan muskası yapıldı tüp bebek transferi günü rüya görmüyorum artık şükür. Görümcem yüzünden 2 düşük kaynanam yüzünden 3 düşük yaptım. Şimdide dölleniyor tutunamıyor. Diyetisyene gidiyorum full vitamin kullanıyorum bundan sonrası nasip
Eşimin hiç birşeyi yok 2 oğlu var 30 ve 23 yaşındaStrese ve erkek ebeveynlerine bağlı anlaşılan.
Ne varsa onlardan geliyor zaten Allah hepimize sağlıklı uzun omurlusunu nasip etsinStrese ve erkek ebeveynlerine bağlı anlaşılan.