• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testi acil destek

clrclr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba,

Bir kürtaj geçmişim olduğu için korkuyorum baya destek olur musunuz. Az önce gebelik testi yaptım ve silik çıktı sizde bir bakar müsünüz lütfen

Regl gecikmeniz var mı ve hangi marka

Var gibi duruyor baya cikmis çizgi. Gününüz gecti mi?

Var gibi duruyor baya cikmis çizgi. Gününüz gecti mi?
24 ocakta kürtaj olmuştum malesef ki bebeğim kalbi durduğu için onun üzerine de hiç adet görmedim o yüzden emin olamıyorumda. Sağ kasığımda ağrı var o yüzden bir test yapayım dedim

Merhabalar testime bakabilirmisiniz adetime 3 gün var bir garip oldu bu ay

Eklentiler

• IMG_9F490D44-AF29-4465-A204-BAB90610A8CE.webp
    IMG_9F490D44-AF29-4465-A204-BAB90610A8CE.webp
    10 KB · Görüntüleme: 106
Hayırlı olsun var gibi duruyor.
Ben geçtiğimiz ay beş gün bir gecikme yaşadım döllenme olmuş ama Tutumadığı için acayip bir kanamam oldu ciğer gibi ölesiye korktum sonrasında gittiğim özel profesöre gittim tekrar ben daha önce tüp bebek denemiştim muayene oldum üç gün sürdü kanamam ovülasyon testi daha önceki takip etmiştim bu kanama üçüncü günü bitince ben altıncı günü ovülasyon testini yaptım yedinci günü pik oldu âdetin sonraki iki gün sildik çıktı tabi biz o üç günü değerlendirdik ovülasyon testinde tek bir çizgi dahi olmadı bu hafta doktora gittim kontrole kan testleri yapıldı yaşım 41 olduğu için bana muayenede doktorun rahminde hiçbir şey olmadığını iki tane yumurta gördüğünü bir sağda bir solda söylediği an içime bir şey düştü çünkü ovülasyon geçti o günleri değerlendirdik dedim hocaya da anlattım kese görmüyorum ama dedi hani o da ovalasyondan 3.04 gün sonraydı şimdi adetime dört gün var böyle vücudumda bir gariplik hissediyorum testi yaptım pozitif direkt 3 dakikada çıktı şu an aynı test aynı marka şu an yine yaptım yine çıktı acaba mı çok büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz sonunda böyle sıkışınca direk buraya yazmak istedim

Eklentiler

• IMG_6471.webp
    IMG_6471.webp
    11 KB · Görüntüleme: 95
Ben geçtiğimiz ay beş gün bir gecikme yaşadım döllenme olmuş ama Tutumadığı için acayip bir kanamam oldu ciğer gibi ölesiye korktum sonrasında gittiğim özel profesöre gittim tekrar ben daha önce tüp bebek denemiştim muayene oldum üç gün sürdü kanamam ovülasyon testi daha önceki takip etmiştim bu kanama üçüncü günü bitince ben altıncı günü ovülasyon testini yaptım yedinci günü pik oldu âdetin sonraki iki gün sildik çıktı tabi biz o üç günü değerlendirdik ovülasyon testinde tek bir çizgi dahi olmadı bu hafta doktora gittim kontrole kan testleri yapıldı yaşım 41 olduğu için bana muayenede doktorun rahminde hiçbir şey olmadığını iki tane yumurta gördüğünü bir sağda bir solda söylediği an içime bir şey düştü çünkü ovülasyon geçti o günleri değerlendirdik dedim hocaya da anlattım kese görmüyorum ama dedi hani o da ovalasyondan 3.04 gün sonraydı şimdi adetime dört gün var böyle vücudumda bir gariplik hissediyorum testi yaptım pozitif direkt 3 dakikada çıktı şu an aynı test aynı marka şu an yine yaptım yine çıktı acaba mı çok büyük hayal kırıklıkları yaşıyoruz sonunda böyle sıkışınca direk buraya yazmak istedim
marka nedir

Ben okadar marka yaptımki kızkardeşim eczacı yeni üretim tarihlileri getittirdi bu testlerin
markanın yalancı pozitiflerini görmüştüm eğer doğruysa çizgi gözüküyor. inşallah vardır takip edin derim♥️

markanın yalancı pozitiflerini görmüştüm eğer doğruysa çizgi gözüküyor. inşallah vardır takip edin derim♥️
Ay şu anki telaşımı böyle ifadelerimi görseniz çünkü o kadar yaptım o kadar çok marka denedim ki hele bir Marc’a benden özür diledi beni arayıp eczaneyi aradım çünkü yalancı pozitif gösterdi ve milyarlar verdik her yeri aynı saatte yaptık pozitif gösterdi meğer bazı testlerin Epikh yani ovalasyon testindeki bulunan testten içerdiği içilmiş ama bu Marc’a için hiç böyle pembe bir şey görmedim yani şu an koyacağım bu kadar tedavi gördüm bu kadar düşük gördüm hiç böyle görmemiştim doktorun beni muayene Edip geçen hafta iki tane yumurta görüyorum yani her şey çok normal seviyesi Ame H seviyesi yükselmiş Ostjen normale dönmüş SSH TS H testlerin hepsi normale dönmüş menopozdan vücut çıkmış olunca ben orada şüphelendim böyle de görünce şimdi çocuk gibiyim şu an görseniz altı yaşında bir çocuk gibiyim yani utanmasam Şener Şen gibi çıplak ayak konuşacağım koşacağım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 99
Back
X