Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başka testi de denedim canım orda çok hafif bişey var gibi ama üzüldüm denemem artıkCanım artimed çok yalancı pozitif çıkarıyor . Başka bi testle tekrarla derim
Başka testi de denedim canım orda çok hafif bişey var gibi ama üzüldüm denemem artık
Reglin gecikmiş zaten kan testi ver bence acabalarla yaşamak çok zorBaşka testi de denedim canım orda çok hafif bişey var gibi ama üzüldüm denemem artık
Akışa bıraktım artık kan da düşünmüyorum olursa elbet bi şekilde belirti verir sanırımDiğerini bilmiyorum nasıl bi marka ama onda da var gibi kan vermelisin
Reglin gecikmiş zaten kan testi ver bence acabalarla yaşamak çok z
Ne kadar süre de kanda çıkıyor biliyor musunuz pekiReglin gecikmiş zaten kan testi ver bence acabalarla yaşamak çok zor
İdrar testinde çıkan kanda hayli hayli çıkarNe kadar süre de kanda çıkıyor biliyor musunuz peki
Artı med var gibi ama diğer testte çok belirsiz bi çizgi var olduğunu düşünmüyorum ama takılı da kaldım bir şekildeİdrar testinde çıkan kanda hayli hayli çıkar
Haklısınız ama normalde olunca çizgi çift ve belirgin görünmez miydi hiç gebelik yaşamadım ve tecrübem yokOlursa elbet belirti verir diyip gecıstırmeyın başlamanız gereken vitamin folikasit demir magnezyum vs olabilir degerlerınıze baktırın
Evet ama benim ki doğru çıkması sanırım siz de çıktı mı gebelikBurda tüp bebek konularında o silik çizgiyi arayan onca anne adayı var inanın
Evet. Benımkıde tüp bebekEvet ama benim ki doğru çıkması sanırım siz de çıktı mı gebelik
Ayyy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah testinizin markası ne yarın ya kan vereceğim ya farklı marka testEvet. Benımkıde tüp bebek
Kan verın testle falan ugrasmayın enınde sonunda kanda baktırmak zorundasınız değerler önemli çünkü bebeğe zarar olmasın sonraAyyy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah testinizin markası ne yarın ya kan vereceğim ya farklı marka test
Tamamdır öyle yapayım çok teşekkür ederimKan verın testle falan ugrasmayın enınde sonunda kanda baktırmak zorundasınız değerler önemli çünkü bebeğe zarar olmasın sonra
Hayir belirgin olacak diye bi kural yok ben 2 test yapmistim adet gununde 2 si de silik çıkmıştıHaklısınız ama normalde olunca çizgi çift ve belirgin görünmez miydi hiç gebelik yaşamadım ve tecrübem yok