- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
-
- Konu Sahibi French Oje
ben 2. çizgiyi göremedim
Canım C yazan yerin altında T yazan yer silik çizgi olsaydı belki olurdu gebelik ama yok sende.O kırmızı çizginin üstünde çapraz bir şekilde silik sanki
O kırmızı çizginin üstünde çapraz bir şekilde silik sanki
Testi yaptıktan hemen sonra fotoğraf çekmiş ya da fazla idrar damlatmış olabilirsiniz. Kontrol çizgisindeki düzensizlik ondan olabilir. Kesinlikle negatif.
çapraz olması testin bozuk olduğu anlamındadır, ve üstünde değil t yazan yerde düz çizgi olmalı. buradan bakınca o bahsettiğiniz çizik gibi duruyor. şuan için test negatif gözüküyor
Nişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma dışarı oldu. Adetim 4 gün geciktiği için şüphelenip test yaptım. Sonuç negatif dimi. Kontrol noktasının üstünde çıkan çapraz silik bir çizgi var sanki o kafamı karıştırdı nedir o sizce ? Lütfen yardımcı olun
sürtünme yolu ile nasıl hamile kalacaksınız, açıklar mısınız?
nişanlanıyorsunuz ama cinsel hayat hakkında bilginiz sıfır. bu kadar cahillik olmaz ya. elinizin altında internet var bi araştırın.
Ben de direkt üzerine yaptığımda bozulmuştu bir kereBu çektiğim ilk çektiğim resimden sonra yaklaşık 6-7 dk geçtikten sonra çektiğim resim. Numuneyi yapamadım direk yaptım ondan fazla olmuş olabilir evet.. teşekkürler içim rahatladı :)
Canım sanırım gizli yaptın o yüzden direk üstüne yapmışsınBu çektiğim ilk çektiğim resimden sonra yaklaşık 6-7 dk geçtikten sonra çektiğim resim. Numuneyi yapamadım direk yaptım ondan fazla olmuş olabilir evet.. teşekkürler içim rahatladı :)
Boşalma olduğu için ve adetim geciktiği için şüphelendim normalde düzenlidir napıyım
içine boşalmamış ki. nereye boşadı adam?
Canım sanırım gizli yaptın o yüzden direk üstüne yapmışsın
Anlıyorum
Bir küçük kapağa yap
Yokmu krem cart curt kapak falan
Oradan al Damlat
Ama negatif
Adet olamıyorsan
Bir kaşık çörek otu bir kaşık bal ye
Adetin gelir
Birdaha daha dikkatli sevişin