- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- Konu Sahibi French Oje
içine boşalmamış ki. nereye boşadı adam?
Dışıma hanfendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içine boşalmamış ki. nereye boşadı adam?
Çizgi yok hamile degilsinNişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma dışarı oldu. Adetim 4 gün geciktiği için şüphelenip test yaptım. Sonuç negatif dimi. Kontrol noktasının üstünde çıkan çapraz silik bir çizgi var sanki o kafamı karıştırdı nedir o sizce ? Lütfen yardımcı olun
Dışıma hanfendi
hava ile temas oldugunda icine de girse hamile kalamazsinizNişanlımla sürtünme yoluyla ilişki yaşadık. Boşalma dışarı oldu. Adetim 4 gün geciktiği için şüphelenip test yaptım. Sonuç negatif dimi. Kontrol noktasının üstünde çıkan çapraz silik bir çizgi var sanki o kafamı karıştırdı nedir o sizce ? Lütfen yardımcı olun
dışınıza boşaldı ise nasıl hamile kalacaksınız?
Araştırma yapmak istese, testin nasıl pozitif olacağını da araştırabilirdisürtünme yolu ile nasıl hamile kalacaksınız, açıklar mısınız?
nişanlanıyorsunuz ama cinsel hayat hakkında bilginiz sıfır. bu kadar cahillik olmaz ya. elinizin altında internet var bi araştırın.
Bakın şöyle anlatıyım sürtünme olurken ben ıslaklık hissettim ama nişanlım peçeteyle sildi. Hani dedim vajinama damlamış olabilir mi.. insan şüpheleniyor adetim gecikmezdi bu kadar. Test sonucum şuan görünen negatif olduğu halde bile canım sıkılıyor ya yanlışsa ya göstermediyse diye... sanırım regl olmadan rahatlayamayacağım
Ay ben de bu sorunun cevabını duymaya hiç hazır değilim...bi daha sorayım. oruç muhabbeti yapan ile şimdiki nişanlınız aynı kişi mi?
bi daha sorayım. oruç muhabbeti yapan ile şimdiki nişanlınız aynı kişi mi?
4500 üzerinde kese gözükür şu an çok erken gözükmez.Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn