• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK SÜRECİNDE OKUNABİLECEK KİTAPLAR

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? çok iyi bir kitap. Her soruya cevap bulabiliyorsunuz. Örneğin hangi ay neler yaşayacağınız yazıyor. Diğer kramplar başladığında ne yaparsanız azaltabilirsiniz, bunun formülünü de veriyor.

Benim aldigim kitaplar :
-Hafta Hafta hamilelik
-Bebeginizi beklerken sizi neler bekler
-Gebeloji
-Mahallenin en mutlu bebeği :)
günlük olarak mavi deri defter aldım cizgisiz onu kendim hazırlıyorum daha çok eğleniyorumm :)

selam,

mahallenin en mutlu bebegi, kitabi nasil bir kitap.

Tavsiye edermisin?
Cok kisaca anlatirmisin?

selam,

mahallenin en mutlu bebegi, kitabi nasil bir kitap.

Tavsiye edermisin?
Cok kisaca anlatirmisin?
Tabi :) ben daha bitirmedim ama genel olarak bebeğin ilk yılındaki problemleri için (gaz uyku vs.) Çok değişik denemeye değer öneriler var.

Tabi :) ben daha bitirmedim ama genel olarak bebeğin ilk yılındaki problemleri için (gaz uyku vs.) Çok değişik denemeye değer öneriler var.

hm hic tecrubesi olmayan biri olarak, kitap isimi arar diye dusunuyorum :)
tesekkur ederim

Herkese merhabalar hamile kalmadan once bebeginizi beklerken sizi neler bekler? Kitabini siparis etmistim. Simdi de aydan aya okuyorum. Bunlarin disinda ozellikle normal dogum yapmsai planlayanlara "Hypnobirthing Mongan Methodu" ve "Icgudusel Doğum" tavsiye edebilirim. Ben hypnobirthingi daha cok begendim. "Bebeğinizin Beyin Gelişimi" de guzel bir kitap. Aldigim fakat daha baslamadigim elimdeki diger kitaplar ise "Mahallenin En Mutlu Bebeginin Uyku Kitabi" "Filozof Bebek" "Bebekler Icin Beynin Kurallari" iki tane daha var ama su an aklima gelmedi bakinca tekrar yazarim :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de hamileliğim süresince pek çok kitap okudum ama keşke yeni okumuş olduğum " bebeğim yemek yemiyor" adlı kitabını da okusaymışım dedim kesinlikle edinilmesi gereken bir kitap. Emzirme sürecinden itibaren yararlı bilgiler bulabilirsiniz. Ayrıca adem güneş in kitaplarını tavsiye ederim.

Çok güzel bilgiler içeren bir konu olmuş arkadaşlar. Bende hamilelik planlayan biri olarak tamda bu tür kitap arayışındayken karşıma çıktı bu konu. Hemen bir kaç kitap ismini not ettim.

Bende kyurdu stesnden 100liralik kitap siparis ettim abarttim mi bilmiyorum inşallah güzel bilgiler vardir

Back