Teşekkür ederim cevabın içinTestimerken yapmışsın dimkatli ol ve bekle bence 5 değer altı zaten gebelik denilmiyoda ama bellimi olur ya yükselirse
Bana doktorum pembe düşük tehlikesi demiştii benim öyle olmuştu bidaha olursa pembe veya kan mutlaka görün test yaptınızmı idrarArkadaşlar adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 2.30 çıktı ama eve geldiğimde kahve ve pembe bir lekelenme oldugunu gördüm 1 2 saat sonra geçti testi erken mi yaptim yoksa kesinlikle gebelik yok diyebilir miyiz?
Hakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun herşey inşallahTeşekkür ederim cevabın içinadetimin gecikmesini bekleyeyim en iyisi.
Bana doktorum pembe düşük tehlikesi demiştii benim öyle olmuştu bidaha olursa pembe veya kan mutlaka görün test yaptınızmı idrar
Allah razi olsunHakkınızda hayırlısı olsun gönlünüze göre olsun herşey inşallah
Aaaa hiç takmayın daha çok başındasınız ben 3 cü senesinde hamile kaldım benimki imkansızdı zaten çatlama sorunum vardı pat diye de olmadı inan ben çok şey yaşadım analtsam destan olur oyüzden kafanızı rahat tutunn afedersin eşinizle bi bebek için değill zevk için yapın inanki ummadığınız anda olcak bende inanmazdım ummadığım an olur derler ya inanmazdım bi baktım öyle oldu hep kafamı dağıttım hep yürüyüş yaptın hep sağlıklı beslendim bi baktım şoke girdim inanki benimde hiç kolay olmadı tabiiki dua ederimm allahh biran önce tez zamanda hayırlı bizamanda nasip etsin bu çok önemlii allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurDoğrudur fakat öyle ahım şahım bir leke degildi bir nohut tanesi boyutundaydi. İdrar testi henuz yapmadim adetimin gecikmesini bekliyorum. Ama asiri bel kasık agrimdan dolayi gidip bir test yaptırayım dedim. Eşimle ilk denememiz 1 bucuk yıllık evliyiz.dün sonucu gorunce biraz kötü olduk acaba saglimizda bir sıkıntı mi var diye. Ama çok kaptırdık kendimizi hamileyim diye yüksek ihtimalle degilim nasip :) sizinki hayırlı olsun sag salim kucagina alın insallah bir duanızı isterim:)
Bence 2 buçuk çıkması şüpheli bir değer benim 4 gün kala 4 buçuk çıkmıştı doktor yükselebilir 2 gün sonra gene kan ver demişti ve yükselmişti ama kimyasalla sonuçlandı malesef.Arkadaşlar adetime 3 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 2.30 çıktı ama eve geldiğimde kahve ve pembe bir lekelenme oldugunu gördüm 1 2 saat sonra geçti testi erken mi yaptim yoksa kesinlikle gebelik yok diyebilir miyiz?
Ayyy çok mutlu oldum sizin adınıza kendi çocuğum olmuş gibi. Çok haklısınız dediklerinizi uygulayacağım. hemen olsun istiyoruz acele ediyoruz ama Allah ol demeden olmuyor. Dua sabır gerekli. Mesajınız bana moral oldu teşekkür ederimAaaa hiç takmayın daha çok başındasınız ben 3 cü senesinde hamile kaldım benimki imkansızdı zaten çatlama sorunum vardı pat diye de olmadı inan ben çok şey yaşadım analtsam destan olur oyüzden kafanızı rahat tutunn afedersin eşinizle bi bebek için değill zevk için yapın inanki ummadığınız anda olcak bende inanmazdım ummadığım an olur derler ya inanmazdım bi baktım öyle oldu hep kafamı dağıttım hep yürüyüş yaptın hep sağlıklı beslendim bi baktım şoke girdim inanki benimde hiç kolay olmadı tabiiki dua ederimm allahh biran önce tez zamanda hayırlı bizamanda nasip etsin bu çok önemlii allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Üzücü olmuş tabi ama demek ki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı her zaman iyi tarafından bakmalıyız. İnşallah sizde en kısa zamanda mujdeli haberi duyarsınız. Pes etmeyelim umutsuz olmayalim hersey zamaninda güzelBence 2 buçuk çıkması şüpheli bir değer benim 4 gün kala 4 buçuk çıkmıştı doktor yükselebilir 2 gün sonra gene kan ver demişti ve yükselmişti ama kimyasalla sonuçlandı malesef.
Tabiki canım zaten sağlıksız olduğu için kimyasal olurmuş rabbim hakımızda hayırlısını versin tez zamanda sağlıklı bebişler alalım kucağımıza inşallah :)Üzücü olmuş tabi ama demek ki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı her zaman iyi tarafından bakmalıyız. İnşallah sizde en kısa zamanda mujdeli haberi duyarsınız. Pes etmeyelim umutsuz olmayalim hersey zamaninda güzelben de beklemedeyim ama %90 olmadi bu ay sanki
Siz ne zamandır deniyorsunuz ilk defa denedik yumurtlama takibi yaparak ama baska yapmamiz gerek bir sey var mi mesela şey okudum ne kadar dogru bilmiyorum erkegin cikolata kahve yemesi hücrelerinin kalitesini artıyormusTabiki canım zaten sağlıksız olduğu için kimyasal olurmuş rabbim hakımızda hayırlısını versin tez zamanda sağlıklı bebişler alalım kucağımıza inşallah :)
5. Ayımız canım biz takviye olarak propolis d vitamini tüketiyoruz ben folikasit kullanıyorum ayrıca kahve çikolata olayını hiç duymadım ama kendim çok kahve tüketirdim onu azaltttım günde 1 fincan içiyorumSiz ne zamandır deniyorsunuz ilk defa denedik yumurtlama takibi yaparak ama baska yapmamiz gerek bir sey var mi mesela şey okudum ne kadar dogru bilmiyorum erkegin cikolata kahve yemesi hücrelerinin kalitesini artıyormus
Teşekkür ederim ben de propolis ve d vitaminine bir bakayim5. Ayımız canım biz takviye olarak propolis d vitamini tüketiyoruz ben folikasit kullanıyorum ayrıca kahve çikolata olayını hiç duymadım ama kendim çok kahve tüketirdim onu azaltttım günde 1 fincan içiyorum
Aynen düşünmemek gerekiyor kesinlikle rabbim hayırlısını versin inşallah :)Teşekkür ederim ben de propolis ve d vitaminine bir bakayimama insan ister istemez bi takıntı haline getiriyor ya bilmiyorum biraz da rahat olmamiz akışına birakmazmiz gerekyor sanirim