• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik şüphesi

umarsz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
6
0
36
Kocaeli
kızlar 27 yaşındayım 1 oğlum var. 8 yıldır spiralle korunuyordum oğlumdan snra.. nisan ayından beri korunmuyoruz.. ağustosta gebe kaldığımı öğrendim malesef kimyasal gebelik oldu gitti.. doktorum eylül 1o unda adetimin 2.günü klomene başlattı rahmimin sağlıklı olduğunu söledi ve gebelik beklediğini söledi. bu arada 2 yumurta oluştu ve çatladı..malesef ekimde 8 inde adet oldum.. adet olursan gel klomene dewam dedi ama gidemedim.. kasım 8 de adet olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir bugün ayın 12 si ve ben hala adet görmedim.. 9 unda ve 10 unda idrar testi yaptım çıkmadı.. bugün yaptım çıkmadı aradan zamn geçtikten sonra 2. çizgi silik oluştu.. kan testi için acele etmek istemedim .. ama çok merak ediyorum.. akıntım var her an adet oldum sanıyorum..bakıyorum akıntı. tuvalette kaldım walla :( sizce hamile olabilir miim????????*

kızlar 27 yaşındayım 1 oğlum var. 8 yıldır spiralle korunuyordum oğlumdan snra.. nisan ayından beri korunmuyoruz.. ağustosta gebe kaldığımı öğrendim malesef kimyasal gebelik oldu gitti.. doktorum eylül 1o unda adetimin 2.günü klomene başlattı rahmimin sağlıklı olduğunu söledi ve gebelik beklediğini söledi. bu arada 2 yumurta oluştu ve çatladı..malesef ekimde 8 inde adet oldum.. adet olursan gel klomene dewam dedi ama gidemedim.. kasım 8 de adet olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir bugün ayın 12 si ve ben hala adet görmedim.. 9 unda ve 10 unda idrar testi yaptım çıkmadı.. bugün yaptım çıkmadı aradan zamn geçtikten sonra 2. çizgi silik oluştu.. kan testi için acele etmek istemedim .. ama çok merak ediyorum.. akıntım var her an adet oldum sanıyorum..bakıyorum akıntı. tuvalette kaldım walla :( sizce hamile olabilir miim????????*

bunun için en iyisi kan testi yaptırman, idrar testlerinin doğru sonucu vermediği malum...

dün kan testi yaptırmıştım.. bugün sonucunu aldım 3 haftalık hamileyim.. Allah 9 ayı da görmeyi nasip eder inşallah.. rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inş..

herkeze hayırlı akŞamlar ben geçen ay 15. de adet oldum doktorum bu ayda 12 de olmam gerektigini söyledi ama ben daha olmadım adet bu günse sanki adet agrısı gibi ama hafif agrılarım oluyor doktorum perŞenmeye kadar bekle olmazsan gel dedi sizce hamileyim mi ban ayrdım edin evde test yapsam olur mu yoksa beklim mi

dün kan testi yaptırmıştım.. bugün sonucunu aldım 3 haftalık hamileyim.. Allah 9 ayı da görmeyi nasip eder inşallah.. rabbim isteyen herkese tez zamanda versin inş..[/QUO çok mutlu oldum allah hayırlı etsin inŞ benim içinde dua edermisiniz acaba..

tbiki de edrim Rabbim inşallah gönlüne göre verir canım..

Back