- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
Hayrlı sonuclr alırsın ınsallahGpzun aydın :)
İnşallah canım benim. İlişki olalı 3 gün oldu benm ama göğüs uçlarım aciyor beklemek zor gerçektenAyse41 inşallah canım ya inşallah sende gebesindir beklemek çok kötü ama
Canım sonucun ne olduInşallah canım allahım cumlemize nasip etsin
Canım yarın idrar testi yap 2 gün kala çıkar büyük ihtimalleBen kendime ayrı bir konu açiyim bari, benimde bana yardımcı olucak yorum yazacak arkadaşlara ihtiyacım var
Canım erken gebelik testi yapcam, 2 gün kaldı adete, İnşallah çıkarCanım yarın idrar testi yap 2 gün kala çıkar büyük ihtimalle
Adetine 2 gün kala normal test bile yapabilirsin erken gebeliktesti hayli hayli yapılır yarın dene sen daha fazla beklememiş olursun :) hayırlı haberler vet bize deCanım erken gebelik testi yapcam, 2 gün kaldı adete, İnşallah çıkar
0 spermle nasıl hamile kaldıgınızı düşünüyorsunuz anlamıyorum.Kondomla hiç içe boşalmadan yırtık olmadan hamile kalınır mı ve en son eşimle ilişkimiz 22 ekim yumurtlamamın 2.günündeydi o günden 18 gün sonra yani 33 günde regl oldum hep 33-34 günde regl olurum ama 3 gün yoğun 3 gün azdı hatta ilk 2 gün aşırı yoğundu bugün adetin 6.gününde çok az kan geldiği için üstüne görme olabilir mi diye test yaptım ve negatif çıktı sizce hala hamile olma ihtimalim var mı hamile kalmamam gerekiyor işimden okulumdan dolayı bu yüzden eşimle çok dikkat ediyoruz sık sık ilişkiye bile girmiyoruz 10 gündür de geçmek bilmeyen tuvalete gittiğimde rahatlayan karın ağrım var en çok sağ tarafta oluyor gerçekten kafam karışık yardımcı olun 6 ekim ve 9 kasımda regl oldum sizce üstğne görme olup teste negatif çıkar mıydı ve reglin ilk günü asprin içtim acaba asprinden dolayı ilk 3 gün yoğun geçmiş olabilir mi aklım karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?