• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik şüphesi

Hayvanlar işte onu diyorum ya bende onları terslerim ya düşükse ya kimyasalsa dediginiz gibi özel hastane olsa gideceğim ne gezer ki özel hastane

Bende bir duş alayım gideyim bakalım ne olacak bende zorla yaptırırım ama sağ tarafımda saatlerdir ağrı var korkmaya başladım

Ben kendime ayrı bir konu açiyim bari, benimde bana yardımcı olucak yorum yazacak arkadaşlara ihtiyacım var

Canım suan bak bende senle aynı durumda yim bende dün yaptım test pozitif göründü akşam leke geldi sabah kalktım kan damlamaya başladı tekrar test yaptım yine pozitif normalde benimde daha 3 gün var adetime yani bende hiçbir şey bilmiyorum testte yalan mi doğru mu bend3 anlamış degilim
Neyse seni rahatsız ettim kusura bakma

Canım ben 15 'inde olacaktım ama maalesef inşallah sana da yardımcı olurlar allahım hayırlı sini versin hepimiz hakkında

Benim 14 kasım adet günüm.3 günüm kaldı, bugün daha 11 kasım.Yarın sabah test yapcam. Neyse seni daha fazla rahatsız etmiyim

Kızlar doktora testleri de gösterdim hamile olabilirsin dedi hemen idrar ile kan verdirdi sağolsun iyi bir doktormus eşim de yok dedim burada hemen yardımcı oldu sonuçlar 1 saat sonra cikacak

Back