- 30 Ekim 2017
- 268
- 83
- 13
Sız bılırsınızz kafanız rahatlıyck yaptrırsnz bence yaptrınŞimdi baktım ne yapayım sizce acile gideyim bir kan testi yaptırayim mi pazartesi ye kadar verem olacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sız bılırsınızz kafanız rahatlıyck yaptrırsnz bence yaptrınŞimdi baktım ne yapayım sizce acile gideyim bir kan testi yaptırayim mi pazartesi ye kadar verem olacagim
Beno terslemıslerdıTamam birazdan gideceğim inşallah terslemez acil deki doktorlar
Insallah canm rabbım ne verırse hayrlısını versın:)Tamam canım h ab vereceğim lütfen dua edin gebeyimdir inşallah
Senin de 14 kasım di mi canım adet olcagin gün? Hayirlısi bakalımTamam canım h ab vereceğim lütfen dua edin gebeyimdir inşallah
Neyse seni rahatsız ettim kusura bakmaCanım suan bak bende senle aynı durumda yim bende dün yaptım test pozitif göründü akşam leke geldi sabah kalktım kan damlamaya başladı tekrar test yaptım yine pozitif normalde benimde daha 3 gün var adetime yani bende hiçbir şey bilmiyorum testte yalan mi doğru mu bend3 anlamış degilim
Gpzun aydın :)Kızlar doktora testleri de gösterdim hamile olabilirsin dedi hemen idrar ile kan verdirdi sağolsun iyi bir doktormus eşim de yok dedim burada hemen yardımcı oldu sonuçlar 1 saat sonra cikacak