Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isterseniz sabah uyandiginiz idrarla yapin daha net olur veya cok merak ettim derseniz simdide varsa elinizde yapin gitsinBugün yapsam belli olur mu? Suan hastaneye gidecek konumda değilim eşim yok çünkü beklemek zorundayım ama içim icimi yiyor
Insallah hamilesinizdir,hayirlisi olsunSabaha bir şey kalmadı sabahı bekliyim son test kaldı elimde çok heyecanlıyım inşallah hamileyimdir
Canım hakkında hayırlısı olsun büyük ihtimalle hamilesin herkes aynı şeyi söylüyor gelen lekeye de tutunma kanaması diyorlar. Sonucunu öğrendikten sonra bize de haber vermeyi unutma :)Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var ve bir kan geldi kahve pembe tonlarında çok az ve bir test yaptım bir tanesi net çizgi diğeri silik ama belli gebelik varmidir
Inşallah canım. Sende şans daha fazla en azından silik çizgi çıkmış, ben daha hiç test yapmadım, hamile degilsem üzülürümYok gibiyim suan benimde 3 gün var cildiracagim meraktan sende hamissindir insallah
Hayırlısı canım inşallah. Senin vücudun yaniyor gibi oluyor mu, ben çok yanıyorum ya normal mi buÖyle ama belli değil daha üzülmek yok rabbim her şeyin vaktini zamanını bilir dimi her şeyin sonu değil ama ben çok dua ettim namazda rabbim verirse kendi bilir alırsa yine kendi bilir vardır bir bildiği o yüzden üzülme lütfen güzel şeyler düşün güzel olsun