Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik ihtimali varsaa içme derimKızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Yani istiyoruz. Günleri de değerlndirdik. Sonuc haftaya belli olur heraldeGebelik ihtimali varsaa içme derim![]()
İnşallah hamilesindir o zamann kesin içmeeYani istiyoruz. Günleri de değerlndirdik. Sonuc haftaya belli olur heralde![]()
Her zaman içmiyorum zaten . Özel bi gün olduğu içinGebelik şüphesi olduğunda kola bile içmiyordum ben. Başım ağrıdan çatlıyordu paracetamol bile almıyordum. Çünkü biz sorumluyuz o yavrudan. İçmeyiver o gece de. Ki gebeysen 9 ay en azından içmeyeceksin
İnşallahİnşallah hamilesindir o zamann kesin içmee![]()
benim arkadaşımda hamileydi doktor bir kadeh içmede sakınca olmayacagını söylemişti emzirme dönemindede aynı şekilde ama kuşkuların varsa yine en iyisini sen bilirsin.Kızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Yaa açıkçası bilmeden hamile kalanlar da bir sekiilde almış olabilirler. Ben bağımlı degilim sonuct sadece 1 kadeh için supheye düştüm o kadarbenim arkadaşımda hamileydi doktor bir kadeh içmede sakınca olmayacagını söylemişti emzirme dönemindede aynı şekilde ama kuşkuların varsa yine en iyisini sen bilirsin.
1 kadeh şaraptan bişey olmaz. Rahat olun. İnşallah ardından bebiş gelirKızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Belli olur mu ki 5 6 gün kalmış olcakPazar gününe kadar gebelik varsa belli olur bir gün önceden erken gebelik testi alırsanız rahatlıkla hareket edebilirsiniz
Ay hadi inşallah1 kadeh şaraptan bişey olmaz. Rahat olun. İnşallah ardından bebiş gelir![]()
Aa tmm o zaman c.tesi yola çıkmadan yapaym laboquik erken gebelik testim var elimdeŞuan 10 günse cumartesi yapsan 4 gün kalmış olcak erken gebelik testiyle 7 gün önceden öğrendim silik tw olsa çizgi çıkar eğer gebelik varsa. Onlar zaten 1 hafta öncesine kadar sonuç veriyor
Yok laboquick yapmayın tecrübeyle sabit hamileyken bile negatif çıkarıyorAa tmm o zaman c.tesi yola çıkmadan yapaym laboquik erken gebelik testim var elimde
Aaa öyle mi internetten siparis vermem lazm o zaman yani kesij yapma mı diyosun tecrübelisin galibaYok laboquick yapmayın tecrübeyle sabit hamileyken bile negatif çıkarıyorPredictor 6 gün önce diye bir test var kendisi birazcık tuzludur ama %99 a kadar kesin sonuç veriyor onu öneririm adetinize en az 5 gün kala yapabilirsiniz