• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik şüphesi ve alkol

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa öyle mi internetten siparis vermem lazm o zaman yani kesij yapma mı diyosun tecrübelisin galiba 😁
Canım vallahi bu 4.gebeliğim hepsini de predictor 6 gün önce ile öğrendim 😂😂 family comfort mirachle sonra laboquick erken gebelik testleri bunlar çok yanıltıyor ama dediğimi al direkt sonucu öğrenirsin 5 beklenen adet gününe 5 gün kala yapabilirsin rahatlıkla doğruyu gösterir ♥️♥️

Canım vallahi bu 4.gebeliğim hepsini de predictor 6 gün önce ile öğrendim 😂😂 family comfort mirachle sonra laboquick erken gebelik testleri bunlar çok yanıltıyor ama dediğimi al direkt sonucu öğrenirsin 5 beklenen adet gününe 5 gün kala yapabilirsin rahatlıkla doğruyu gösterir ♥♥
Oyle mi tmm o zaman ondan alaym canım❤

Kızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Canım hamileliğin ilk 3 haftasında alkol alırsan bebeğinin engelli olma olasılığı çok yüksek. 1 kadeh için bebeğinin tüm hayatını riske atmaya değmez

Kızlar pazar günü evlilik yıl dönümümüz. Bi otelde yer ayırttık. Haliyle şarap vs gelecektir. Bat tarihim de 10 gün sonra simdi ben ne yapmaliyım ? Eğer hamileysem o gün bi kadeh şarap içsemm zararı olur mu ki
Ben bata 8 gün kala alkolde almıştım ve ağrı kesici de. Dr hamile olduğumu öğrendikten sonra sorduğumda bat tarihi geçmeden içilen hiçbişey etkilemez demişti bana. 1 kadeh ten bişey olmaz bence batınıza da kalmış olcak haliyle sanırım

Bende ayni durumdaydim, bata 7 gun varken erken gebelikte cikmisti 😊 34 ken beta yakalamistim sizde test yaparsiniz benim gibi umarim vardir 🙏

Ben bata 8 gün kala alkolde almıştım ve ağrı kesici de. Dr hamile olduğumu öğrendikten sonra sorduğumda bat tarihi geçmeden içilen hiçbişey etkilemez demişti bana. 1 kadeh ten bişey olmaz bence batınıza da kalmış olcak haliyle sanırım
Evet 6 gün fln kalmış olcak

Back
X